Corina Creţu, divorţ de PSD: Candidez pentru alegerile Parlamentul European din partea Pro România

Publicat: Joi, 17 Ianuarie 2019 17:46 // Actualizat: Joi, 17 Ianuarie 2019 20:51 // Sursa: romaniatv.net

Comisarul european pentru Dezvoltare Regională, Corina Crețu, a anunțat, joi, că va candida la alegerile pentru Parlamentul European din partea Pro România, precizând că decizia este o delimitare clară de actuala conducere a PSD.

Comisarul european pentru Dezvoltare Regională, Corina Crețu, a anunțat, joi, că va candida la alegerile pentru Parlamentul European din partea Pro România, precizând că decizia este o delimitare clară de actuala conducere a PSD.

Corina Crețu a declarat, joi, la Cluj-Napoca, la o conferință despre politica de coeziune, că rămâne o social- democrată europeană convinsă, considerând că singura șansă de dezvoltare a României este în interiorul unei UE puternice și echitabile.

"Candidez pentru alegerile PE din partea Pro România care are un proiect ambițios de dezvoltare a României, cu oameni comepetenți și profesioniști. Am fost și rămân o social- democrată europeană convinsă și cred singura șansă de dezvoltare a României este în interiorul unei UE puternice și echitabile, unde ne trebuie aliați și prieteni. Și cred că această tactică de atac din partea noastră ne va costa pe toți. Cred că lumea cunoaște ce am făcut, tot ce am făcut a fost pentru România și români și îmi doresc să fac acest lucru și în continuare. Îi respect, în continuare, pe membrii PSD dar îi rog să înțeleagă că acceastă decizie a mea este o delimitare clară de actuala conducere a acestui partid care în ultimii ani a minimizat munca și eforturile noastre, a celor care am încercat să ajutăm România, culmnând cu atacuri și jigniri personale la adresa mea și a colegilor din CE", a spus Crețu.

Corina Crețu a participat, joi, la Cluj-Napoca, la Institutul de Istorie "George Barițiu" al Academiei Române, filiala Cluj, la conferința "Politica de coeziune socială în UE – trecut, prezent și viitor".

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 ian 19:33
Răspunde | Votează email 4 email
barabula
Cand a inceput sa critice guvernul cu ceva timp in urma, am spus ca citeste biletele primite de la Ponta! Uite ca s-a adeverit, pontistii securisti se aduna! Nimic nou sub soare!
1
EUR
4.7320
RON
16 Jul
noapte 15 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H