Corina Ungureanu a devenit mamă la 41 de ani. Fosta gimnastă a născut un băieţel

Corina Ungureanu a devenit mamă la 41 de ani. Fosta gimnastă a născut un băieţel chiar chiar în perioada în care se desfăşoară Olimpiada de la Tokyo. Sportiva a ţinut în secret sarcina, a făcut totul public după ce l-a adus pe lume pe micuţul Carlos.

31 iul. 2021, 11:35
Corina Ungureanu a devenit mamă la 41 de ani. Fosta gimnastă a născut un băieţel

Corina Ungureanu a devenit mamă la 41 de ani. Înainte cu o lună de ziua de naştere, fosta gimnastă a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care şi-a anunţat prietenii virtuali că a devenit mama unui băieţel.

Azi, 28 iulie, Carlos Muñoz  a sosit în viaţa noastră! Nu avem cuvinte să descriem ce simţim, aşa că ne limităm doar la a spune că eu şi Santiago Muñoz suntem foarte fericiţi pentru această minune. Vă salutăm cu drag pe toţi!„, a scris Corina Ungureanu pe reţelele de socializare.

Fostele colege s-au grăbit s-o felicite, printre ele fiind şi Monica Roşu, proaspătă mămică şi ea, Irina Deleanu, fosta campioană la gimnastică ritmică, dar şi antrenorul Nicolae Forminte.

Citeşte şi: Gimnastă de la Steaua, acuzaţii dure la adresa antrenoarei şi iubitului acesteia: „Ne trăgea de păr. Pe unele le gâdila unde nu trebuie!”

Corina Ungureanu şi iubitul ei, Santiago Muñoz

Corina Ungureanu a devenit mamă la 41 de ani

Foarte discreţi cu viaţa lor personală, Corina Ungureanu şi Santiago Muñoz nici n-au dat de bănuit că aşteaptă un copil. Ei sunt de cinci ani împreună, s-au cunoscut pe un teren de golf, unde mama lui îşi exersa mâna de începătoare, iar tatăl lui, spaniol get-beget, era instructor.

Corina Ungureanu parte din generaţia de aur a gimnasticii româneşti, fiind campioană europeană la sol în 1998 şi obţinând de două ori titlul mondial la gimnastică artistică, la Lausanne (1997) şi Tianjin (1999).

După ce s-a retras din activitatea competiţională în 1999, chiar după campionatele de la Tianjin, a lucrat iniţial ca antrenoare cu o grupă de copii din Anglia. Ulterior, s-a întors în România şi a încercat chiar să aibă un cuvânt în politică, din partea UNPR, care a desemnat-o preşedintele departamentului de tineret şi sport al UNPR Prahova, apoi consilier pe probleme de sport al primarului Ploieştiului.

După ce a lăsat deoparte politica,Corina Ungureanu şi-a frunctificat o pasiune mai veche, golful, cu care cocheta din 2011, devenind între timp şi membru de onoare la Lac de Verde-Breaza. Acum e şi antrenor de gimnastică, dar şi jucător de golf cu experienţă, potrivit Okmagazine.ro.