Monica Roșu, pe ultima sută de metri cu sarcina. Ce nume a ales gimnasta pentru primul copil

Gimnasta se apropie cu pași rapizi de momentul în care își va vedea primul copil. Gimnasta se află în săptămâna 35 a sarcinii și pregătește ultimele detalii pentru fetița sa.

13 ian. 2021, 09:47
Monica Roșu, pe ultima sută de metri cu sarcina. Ce nume a ales gimnasta pentru primul copil

Monica Roșu mai are o lună până la naștere, iar emoțiile sunt din ce în ce mai mari. Monica și iubitul său, Vlad, pregătesc ultimele detalii pentru venirea pe lume a primului copil. Fetița trebuie să se nască în luna februarie.

”Suntem în săptămâna 35, este ultima apariție înainte. Mai avem puțin, cam o lună, sperăm să nu se grăbească și să vină la termen. Ne gândim cum va decurge tot procesul, încă avem emoții. Începem să ne organizăm, pentru că nu avem lucruri pentru ea. Mai avem nevoie de mici lucrușoare, pijamale, body-uri” , a declarat gimnasta la ”Vorbește lumea”.

Citește și: Monica Roşu, momente grele în sarcină: „Iubitul meu a avut Covid. Am stat izolată 14 zile”

Monica Roșu și iubitul său nu au ales încă un nume pentru fetița lor, însă se pare ca au un preferat. Davina, este numele la care se gândesc cel mai mult și pe care încearcă să îl potrivească și cu al doilea prenume.

”Camera ei este deja pregătită, trebuie doar să punem pătuțul, are tot ce trebuie. Momentan vrem să doarmă în camera ei, nu cu noi, dar vom vedea. De la vreo 20 de nume am ajuns la 4, până în februarie vom alege unul. Soțul meu are o preferință deja, Davina, l-am auzit într-un serial. Acum încercăm să îl potrivim și cu alt nume, să vedem cum merge” ,  a povestit Monica Roșu.

”Tatăl are emoții, abia așteaptă să o cunoască. Va veni mama să mă ajute, dar la început vom dori să fim doar noi cu ea, să vedem cum stă treaba. Am citit fix ce m-a interesat, cam știu ce aș vrea să fac, cum aș vrea să fac” , a adăugat aceasta.