Fiul actorului Tim Roth a murit la vârsta de 25 de ani: „La naiba cu cancerul”

Cormac Roth fusese diagnosticat cu cancer de celule germinale în stadiul 3 în noiembrie 2021. A murit pe 16 octombrie 2022, scrie The Guardian.

31 oct. 2022, 19:50
Fiul actorului Tim Roth a murit la vârsta de 25 de ani: „La naiba cu cancerul”

Cormac Roth, muzicianul şi fiul actorului Tim Roth, a murit la vârsta de 25 de ani. Chitaristul şi compozitorul fusese diagnosticat cu cancer de celule germinale în stadiul 3 în noiembrie 2021. A murit pe 16 octombrie 2022, scrie The Guardian.

„Era o minge sălbatică şi electrică de energie şi spiritul lui era plin de lumină şi bunătate”, se arată într-un comunicat al familiei sale. „Oricât de sălbatic era el, Cormac era şi întruchiparea bunăvoinţei. Un suflet blând care a adus atâta fericire şi speranţă celor din jur. Durerea vine în valuri, la fel şi lacrimile şi râsul, când ne gândim la acel băiat frumos de-a lungul celor 25 de ani şi 10 luni în care l-am cunoscut. Un copil vesel şi sălbatic şi minunat. Doar recent un bărbat. Il iubim. Îl vom purta cu noi oriunde vom merge”.

Roth anunţase diagnosticul pe Instagram. El a detaliat că acest cancer, cunoscut sub numele de coriocarcinom, i-a luat jumătate din auz, 60 de kilograme şi încrederea. „Viaţa este scurtă”, a scris el. „Este haos. Şi nu ştii niciodată când vei fi tu. Fii bine şi mergi la doctor. La naiba cu cancerul”.

Şoc în lumea muzicii, cântăreţul a fost găsit mort în casă

În ultima sa postare, un videoclip distribuit în august, el le-a mulţumit urmăritorilor săi pentru sprijinul acordat. „Nu întotdeauna poţi să-ţi alegi destinul”, a spus el. „Nu întotdeauna poţi să-ţi alegi viitorul”.

Dana Budeanu ridiculizează informaţiile conform cărora Elon Musk se află în România: „Pleacă mâine, să nu prindă bară la bară la Comarnic”

A lansat albumul „Python” în 2018 şi a ajutat, de asemenea, cu muzica pentru filmul din 2020 al lui Michel Franco, „New Order”. De asemenea, a lansat muzică pe Soundcloud.

Familia lui l-a numit „un muzician excepţional de talentat şi extraordinar, a cărui pasiune şi dragoste pentru a face muzică existau încă de când chitara lui era mai mare decât el”. Ei au adăugat: „După cuvintele lui Cormac: „Asigură-te că faci lucrurile pe care le iubeşti”.