Cornel Dinu a fost operat de urgenţă. „Tata şi fratele meu au murit de cancer de colon”

Cornel Dinu a ajuns la Spitalul de Urgență Floreasca şi a fost operat în noaptea de joi spre vineri, după ce a acuzat dureri mari la stomac şi hemoragie abdominală.

14 apr. 2023, 16:30
Cornel Dinu a fost operat de urgenţă. „Tata şi fratele meu au murit de cancer de colon”
Cornel Dinu a fost operat de urgenţă. "Tata şi fratele meu au murit de cancer de colon"

Cornel Dinu a fost operat de urgenţă. Fostul internațional, ajuns la 74 de ani, a ajuns la spital, după ce a acuzat dureri mari la stomac şi a fost operat în regim de urgență, din cauza unei hemoragii abdominale. I s-au făcut o gastroscopie (endoscopie digestivă superioară) și o colonoscopie (endoscopie digestivă inferioară), care au scos la iveală existența unor diverticuli la colon, responsabili de hemoragia avută, și care au fost scoşi în timpul intervenției chirurgicale.

Citeşte şi: Cornel Dinu a rămas fără certificatul de revoluționar. În decembrie 1989 era antrenor la FC Olt Scornicești, după Revoluţie a fost făcut general!

„Am avut noroc cu prietenul meu Gabriel Constantinescu. A venit aseară, la ora 22:00, special pentru mine, după o zi întreagă de consultații, ca să mă examineze și apoi să mă opereze. E cel mai bun gastroenterolog din România. El mi-a făcut și prima colonoscopie, în 2009. Gabi e un tip nemaipomenit, e un medic excepțional. Îl cunoaște toată România. Mare rapidist. Mi-a explicat că 10% problemele astea sunt de la esofag, 60% de la stomac și 30% de la colon. Nu vreau să mă gândesc că și tata, și fratele meu au murit din cauza cancerului de colon”, a spus Cornel Dinu pentru Fanatik.

Citeşte şi: Cornel Dinu face acuzaţii şocante! „Steaua cumpăra meciuri cu banii din traficul de arme!”

Cel supranumit Mister va petrece sărbătorile în spitaş. „Nu cred că mă lasă acasă până după Paște. Nici nu mă pot mișca deocamdată din pat. Nu am mâncat nimic de două zile. Sunt hrănit și hidratat prin perfuzii. Îmi face rău să mă uit la stadionul tinereții mele. A ajuns o ruină”, a mai spus Cornel Dinu, care din rezerva sa are vedere chiar spre arena din Şoseaua Ştefan cel Mare.