Cornel Dinu: Diagnosticul lui Năstase nu e pus de medicul Brădişteanu, ci de medici de la Paris

Diagnosticul fostului premier Adrian Năstase nu a fost pus de medicul Şerban Brădişteanu, ci de o echipă de medici din Paris, a declarat la România TV fostul antrenor dinamovist Cornel Dinu.

RomaniaTV.net
26 iun. 2012, 21:39
Cornel Dinu: Diagnosticul lui Năstase nu e pus de medicul Brădişteanu, ci de medici de la Paris

Potrivit lui Cornel Dinu, medicii francezi au realizat un consult şi au constatat că principala ameninţare în legătură cu condiţia lui Adrian Năstase este reprezentată de posibilitatea unui infarct.

„Diagnosticul acela de pericol şi de suferinţă coronariană nu e pus în România de medicul Brădişteanu, ci la Paris într-un consult cu care a venit domnul Adrian Năstase. Domnul Brădişteanu doar a interpretat analizele şi explorările făcute de Adrian Năstase la Paris”, a spus Cornel Dinu la România TV

Procurorii anticorupţie au început urmărirea penală în cazul medicului Şerban Brădişteanu şi a altor trei ofiţeri de poliţie, pentru favorizarea infractorului, într-un dosar în care se fac cercetări privind îngreunarea executării pedepsei dispuse de instanţa supremă în cazul lui Adrian Năstase. 

Şerban Brădişteanu şi cei trei poliţişti de la Poliţia Capitalei – Serviciul Urmăriri au fost ridicaţi marţi de procurorii DNA. Doi dintre poliţişti au primit interdicţie de a părăsi ţara.

Într-un comunicat al DNA se arată că cele patru persoane învinuite au îngreunat şi au încercat să zădărnicească executarea pedepsei aplicată de ÎCCJ fostului prim-ministru Adrian Năstase.