Cornel Palade, prima reacţie după declaraţiile controversate al fiicei sale: „Noi nu ne permitem să îi dăm bani”

Cornel Palade, prima reacţie după declaraţiile controversate al fiicei sale. În urmă cu câteva zile, Ada a făcut o postare pe reţelele de socializare, în care mărturisea motivul pentru care a părăsit România, iar acum locuieşte în Marea Britanie.

26 mai 2022, 09:12
Cornel Palade, prima reacţie după declaraţiile controversate al fiicei sale: „Noi nu ne permitem să îi dăm bani”
Cornel Palade, prima reacţie după declaraţiile controversate al fiicei sale

Cornel Palade, prima reacţie după declaraţiile controversate al fiicei sale. Tatăl ei explică însă că Ada se întreține singură în acea țară, pentru că el și soția sa nu au o situația materială prea bună. Acesta și-a încurajat însă fiica să părăsească România, pentru că țara natală nu îi oferea niciun viitor.

Citeşte şi: Fiica lui Cornel Palade, mesaj revoltător la adresa României: „Am plecat din ţară pentru că am fost supusă abuzului sexual”

Cornel Palade, prima reacţie după declaraţiile controversate al fiicei sale

Fiica mea este un copil deștept, educat foarte frumos, știe cu ce se mănâncă lumea asta, știe sensul vieții. Aici, în România, nu există nicio șansă, democrația nu funcționează, pentru că votul meu nu contează.

Fiica mea este în Anglia, a mai fost prima dată trei ani, acum, în august, face doi ani de când studiază muzica și producția muzicală, este studentă eminentă la universitatea de acolo. Dar fata mea și muncește, are serviciu, se duce și la școală. E greu, e singură! Are un job care o ajută să se întrețină.

Noi nu o ținem din banii noștri, căci nu ne permitem să îi dăm bani. Statul englez a împrumutat-o, ca să meargă la școală, bani pe care însă trebuie să îi dea înapoi. Dar este bine acolo, este cu totul alt sistem, încurajezi tânărul. Îi oferi o șansă să se dezvolte, nu ca aici!”, a declarat Cornel Palade potrivit Ego.ro.