Cornel Păsat a dezvăluit care sunt cele mai mari defecte ale Oanei Roman: „Cheltuia mult, își permitea”. De ce s-au despărțit, de fapt, cei doi

Cornel Păsat și Oana Roman au fost un cuplu de senzație în urmă cu ani buni. Vestea că divorțează a fost șocantă pentru fanii lor, însă fiecare și-a refăcut viața și au cunsocut fericirea, chiar și pentru o perioadă limitată.

29 ian. 2024, 19:21
Cornel Păsat a dezvăluit care sunt cele mai mari defecte ale Oanei Roman: „Cheltuia mult, își permitea”. De ce s-au despărțit, de fapt, cei doi
Cornel Păsat a dezvăluit care sunt cele mai mari defecte ale Oanei Roman: „Cheltuia mult, își permitea”. De ce s-au despărțit, de fapt, cei doi

În contextul divorțului cu scântei dintre Oana Roman și Marius Elisei, în atenția publicului a reapărut subiectul relației cu Cornel Păsat, cel mai cunoscut stripper din România. Vedeta Flamingo Boys a vorbit despre perioada mariajului cu fiica fostului premeir al țării.

Citește și: Oana Roman a ajuns de urgență la spital. Ce diagnostic i-au pus medicii: „E vital, trebuie să fac acea operație”

Cornel Păsat, despre cele mai mari defecte ale Oanei Roman

Cornel Păsat a vorbit cu sinceritate despre relația avută cu Oana Roman. O figură foarte prezentă în mediul online, fiica lui Petre Roman nu a dat foarte multe detalii despre viața sa intimă, însă fostul soț a vrut să facă lumină, chiar și după atât de mulți ani de la despărțire.

Cei doi au fost împreună șapte ani, iar coregraful și dansatorul de la Flamingo Boys a vorbit despre ce nu a mai mers în relația lor, dar și despre defectele pe care le are Oana. În prezent, Cornel are o căsnicie fericită cu Bianca și este tatăl unui băiețel de cinci ani, pe nume Dryas. Din păcate, Oana și soțul său, Marius Elisei, s-au despărțit, însă marea ei fericire îi este fiica, Isabela. Potrivit lui Cornel Păsat, care ar edoar cuvinte de laudă despre fosta parteneră, Oana Roman este o persoană foarte sinceră, dar și foarte ușor de iritat.

Eu și Oana am avut o chimie bună. Relația noastră se baza în primul rând pe respect și înțelegere. Oana este o fire rebelă și orgolioasă, are sânge de spanioloaică. Este un berbec adevărat și dacă nu știi cum să aplanezi eventualele conflicte iese cu scântei. Are o calitate pe care eu o consider mai degrabă defect. E extrem de sinceră. Spune mereu adevărul necenzurat indiferent cât de incomod sau dur ar fi. De multe ori a avut de pierdut din cauza impulsivității și a lipsei de cenzură. Dar dacă ești atent la ce spune, apreciezi adevărul, sinceritatea și ai calm, tact, deschidere pentru dialog, răbdare și maturitate poți evita conflicte și poti îmbunătăți calitatea vieții conjugale. Dacă te contrezi si te pui cu ea cap în cap în momentul nepotrivit ies scântei și nu prea ai șanse de câștig. Mai bine o lași sa se liniștească și o abordezi când este calmă și dispusă la dialog. Are suflet bun, dar e aprigă la mânie. Așa că trebuie să știi cum să o iei, să o anticipezi și să eviți conflicte. Decât o confruntare directă la nervi, mai bine o retragere și revenire la discuții pe un fond mult mai calm”, a declarat Cornel Păsat pentru cancan.ro.

Întrebat despre afirmația surorii Oanei Roman, Catinca, referitoare la faptul că el era cel mai potrivit bărbat pentru vedetă, Cornel Păsat a răspuns și cu un sfat pentru tânăra generație.

Cam toate femeile aruncă vorbe grele la nervi. Dacă le pui la suflet greșești și situația devine grea, uneori chiar imposibilă. Trebuie să citești printre rânduri pentru că femeile sunt mult mai complicate ca noi bărbații, în gândire. Dacă reușești sa înțelegi că așa sunt femeile în general și că sunt doar vorbe spuse la nervi, ai șanse mari sa eviți certuri mari sau chiar despărțire, divorț sau violență domestică. Îți poți salva căsnicia, armonia și dragostea. Mai ales familia și copilul ce devine victimă. Ca să nu mai spun de exemplul parental atunci când părinții se ceartă sau chiar se despart. Ne confruntăm cu o perioadă în care egoismul și egocentrismul sunt la mare modă. Empatia, educația, spiritul de sacrificiu, bunătatea, iertarea au devenit defecte și slăbiciuni. Trebuie să ne trezim și să ne gândim ce moștenire și educație, ce viitor asigurăm mai departe copiilor noștri. În final, din păcate, copiii plătesc greșelile părinților”, a mai declarat dansatorul.

Întrebat care a fost motivul despărțirii dintre el și Oana Roman, Cornel Păsat și-a asumat faptul că între ei nu mai exista scânteia iubirii de la început. De asemenea, dansatorul a remarcat și că Oana avea o apartenență pentru cheltuirea banilor, însă își permitea și chiar era impus de poziția socială deținută să se poarte ca atare.

Cred că pur și simplu s-a consumat dragostea. Niciunul dintre noi  nu mai eram prezenți în acea relație. Și amândoi am simțit nevoia de separare. Nu am avut discuții pe plan financiar niciodată. Amândoi munceam mult și nu se punea problema banilor, cine câștiga mai mult sau mai puțin. Oana cheltuia mult, într-adevăr, pe haine, vacanțe, restaurante, evenimente etc. Dar te obliga poziția socială și anturajul să fii la un astfel de nivel. Ea își permitea pentru că lucra foarte mult și era necesar ca ea să fie în ton cu cerințele și toate tendințele societăți în care se învârtea. În ultima perioada pleca destul de des cu fetele în vacanță”, mai susține vedeta.

Citește și: Oana Roman, sătulă de prețurile din supermarketuri. Ce a cumpărat vedeta cu 70 de lei: ”Vă puteți muta liniștiți la Paris sau Roma, pentru că la București e mai scump!”