Oana Roman a ajuns de urgență la spital. Ce diagnostic i-au pus medicii: „E vital, trebuie să fac acea operație”

Oana Roman este genul de persoană care preferă să prevină, decât să trateze, astfel că își face analizele și controalele medicale periodic. La ultimul demers de acest gen, vedeta a aflat că este necesar să ia o decizie cu privire la o operație.

26 ian. 2024, 09:06
Oana Roman a ajuns de urgență la spital. Ce diagnostic i-au pus medicii: „E vital, trebuie să fac acea operație”
Oana Roman a ajuns de urgență la spital. Ce diagnostic i-au pus medicii: „E vital, trebuie să fac acea operație”

Oana Roman are mare grijă de sănătatea ei și își dorește să împărtășească experiențele sale cu internauții care o urmăresc cu interes.  Indiferent că este vorba despre vești bune sau nu, vedeta este foarte transparentă cu comunitatea de pe rețelele sociale.

Citește și: Oana Roman, sătulă de prețurile din supermarketuri. Ce a cumpărat vedeta cu 70 de lei: ”Vă puteți muta liniștiți la Paris sau Roma, pentru că la București e mai scump!”

Oana Roman a primit un ultimatum de la medici

Oana Roman, din dorința de a preveni, și de a nu trata, trece pragul medicilor pentru a se asigura că starea sa de sănătate este una bună. Vedetei i s-au recoltat mai multe analize de sânge și a fost supusă și unei ecografii abdominale, ea fiind în vizorul medicului specialist încă de când a devenit mamă. După ce a primit verdictul specialistului, Oana Roman le-a spus tuturor că se află în poziția de a lua o decizie importantă pentru starea sa de bine. Concret, aceasta ar trebui să se opreze, intervenție pe care a tot amânat-o din diferite motive.

Azi e zi de analize și control. Ecografia abdominală pe care o fac periodic pentru a vedea dacă e totul ok, având în vedere că am acea operație complicată făcută după ce am născut. Și analize de sânge pe care le fac de câteva ori pe an, nu le făcusem din mai. Am făcut ecografie abdominală care este ok. Slavă Domnului că totul este bine. Totuși trebuie să mă hotărăsc să fac acea abdominoplastie care nu are scop estetic, ci medical”, a scris Oana Roman, în mediul online.

Oana Roman a venit și cun sfat pentru fanii săi, spunându-le că este foarte important să își facă analizele perioadic pentru a se asigura că sunt bine din punct de vedere medical. Dându-se exemplu, vedeta îi îndeamnă pe toți internauții să își pună mereu sănătatea pe primul loc, mai ales după o anumită vârstă.

E important să facem un set de analize la șase luni, e ecografie, un consult ginecologic, o mamografie pe an după o anumită vârstă. Prevenția este foarte importantă. Poate fi vitală”, a mai scris vedeta.

Citește și: Oana Roman a făcut un anunț dureros. Ce a dezvăluit despre mama sa, Mioara Roman: „Ar fi bine dacă ea ar mai putea…”