Oana Roman, sătulă de prețurile din supermarketuri. Ce a cumpărat vedeta cu 70 de lei: ”Vă puteți muta liniștiți la Paris sau Roma, pentru că la București e mai scump!”

Nu este prima oară când Oana Roman se arată dezgustată la culme de prețurile din România. Dacă anul trecut mărturisea că acestea cresc, și sunt din ce în ce mai mari, mai ales când vine vorba de mâncare, acum, fiica lui Petre Roman și-a arătat nemulțumirea pe rețelele de socializare după o sesiune de cumpărături la Mega Image!

21 ian. 2024, 11:12
Oana Roman, sătulă de prețurile din supermarketuri. Ce a cumpărat vedeta cu 70 de lei: ”Vă puteți muta liniștiți la Paris sau Roma, pentru că la București e mai scump!”

Nu este prima dată când Oana Roman este enervată la culme de prețurile din România, reacție total de înțeles.

Citește și Oana Roman a făcut un anunț dureros. Ce a dezvăluit despre mama sa, Mioara Roman: „Ar fi bine dacă ea ar mai putea…”

„Vă puteți muta liniștiți la Paris, Cannes, Roma, unde vreți, pentru că la București e mai scump. S-a ajuns prea departe cu prețurile. Efectiv cu capul… La București, un banal croissant într-o brutărie mai de Doamne ajută costă 12, chiar 14 lei. La Paris costă 1 euro și un pic. Deci voi vă dați seama cât de aberante sunt prețurile? Mai scump ca la Paris?”, preciza Oana Roman, la sfârșitul anului trecut, pe rețelele de socializare.

Ce a cumpărat Oana Roman de 70 lei

De data aceasta, fiica lui Petre Roman și-a arătat din nou nemulțumirea după o sesiune de cumpărături la Mega Image.

Fosta soție a lui Marius Elisei a publicat un videoclip pe platforma de socializare TikTok, în care a vrut să le arate urmăritorilor pe ce a cheltuit suma de 70 de lei.

„O să vă arăt ce am cumpărat azi de la Mega cu 70 de lei și 48 de bani. 1 sticlă de lapte de un litru și jumătate, 1 pachet de unt care atenție, era la reducere 20%, 2 iaurturi cu afine, 4 iaurturi cu căpșuni, 1 pungă de Nesquik și 3 banane.

Citește și Clipe de coșmar pentru Oana Roman și fiica sa, după vacanța din Laponia! Vedeta este disperată și a făcut apel la fanii săi. ”Am nevoie de ajutorul vostru. Poate se întâmplă o minune”

Toate aceste lucruri au costat 70 de lei, adică 14 euro. Eu acum vă întreb, în Franța, în Germania, în Italia, în Spania, lucrurile astea costă 14 euro? Sau ce poți cumpăra într-o altă țară europeană cu suma de 14 euro? Practic sunt 6 iaurturi, 1 pachet de unt, 3 banane, 1 Nesquik și 1 sticlă de lapte”, a transmis Oana Roman într-un videoclip publicat pe TikTok.

@oanaromanoficial ce am cumpărat cu 70 de lei la Mega. foarte scump mi s a părut comparativ cu salariile din România. voi ce credeți? #foryou #fyp #oanaroman #cumparaturi ♬ original sound – oana roman