Cornelia Rednic arată spectaculos după ce a slăbit. Cum a reușit să scape de kilogramele în plus și cum se menține în fomă

Cornelia Rednic este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Știm foarte bine că nu e deloc ușor să fii în lumina reflectoarelor și asta pentru că mereu trebuie să fii în formă, cu zâmbetul pe față și să ai o imagine impecabilă.

16 dec. 2022, 08:25
Cornelia Rednic arată spectaculos după ce a slăbit. Cum a reușit să scape de kilogramele în plus și cum se menține în fomă

Cornelia Rednic arată foarte bine după ce a reușit să slăbească șapte kilograme. Procesul de menținere este unul mai greu, însă artista este foarte ambițioasă și face tot ce poate să arate din ce în ce mai bine.

Cornelia Rednic arată spectaculos după ce a slăbit

Cântăreața este foarte fericită că a reușit să slăbească șapte kolograme, însă știm bine că silueta subțire cu greu se menține.

„Sunt foarte fericită pentru faptul că am slăbit și am dat jos 7 kilograme. E un lucru care s-a mai întâmplat acum foarte multă vreme, adică să mai slăbesc. Nu am înțeles de ce presa scrie, cred că  în fiecare săptămână, „Cornelia Rednic a slăbit  peste 30 de kilograme”. Este un adevăr însă e vorba de acum 25-26 de ani, de când am slăbit aceste 33 de  kilograme.  Între timp, am mai luat ceva înapoi, nu  m-am simțit bine și am încercat să slăbesc din nou! Nu am vrut să mă  înfometez, cum am făcut atunci și am apelat la un specialist. Lucrez cu Carmen Barcan, care îmi ține sub supraveghere atât regimul alimentar, ceea ce mănânc și facem și modelare corporală, lucrăm cu niște aparate. Sincer nu prea fac sport dar lucrăm aici cu aceste aparate de remodelare corporală, am două luni de când lucrez, și se văd rezultatele”, a povestit aceasta conform Click.

Se știe foarte bine că o dietă vine la pachet cu multe ore de sport și multe antrenamente, însă Cornelia recunoaște că timpul nu-i permite să facă acest lucru.

Citește și : Violeta, fiica Andreei Marin, a împlinit astăzi 15 ani. Ce mesaj i-a transmis vedeta

„Mi-ar plăcea să spun că fac sport dar nu mai fac pentru că nu am timp efectiv. La sală nu mai îmi place să merg și nu am timp să alerg. Eu alergam  foarte mult în parc,  făceam, liniștit, câte 7 kilometri pe seară!  Îmi plăcea foarte tare, era bine, nu mai am timp acum, în plus, se întunecă mult mai repede și e un pic rece pentru alergat dar  sper ca din  primăvară să încep din nou să alerg.”, a mai completat îndrăgita interpretă de muzică populară.

Citește și : De ce se îngraşă cei mai mulți după ce ţin post: „Dacă mănânci un lighean de cartofi prăjiţi, n-ai ținut post dacă la sfârșitul postului ești mai gras. Nu-i nicio evlavie în această ipocrizie”

Cântăreața menționează că nu și-a dorit niciodată să fie foarte slabă și că este foarte mulțumită de cum arată în acest moment.

„Nu am niciun target pentru kilograme. Am 47 de ani și nu mai pot să îmi doresc să fiu foarte slabă. Nu mi-am dorit niciodată să fiu foarte slabă. Eu consider că o femeie care nu este fotomodel trebuie să fie armonioasă și  armonia nu e ce îți place ție la mine ci ce îmi place mie la mine, cum consider eu că sunt ok, când mă uit în  oglindă să fiu mulțumită, să îmi stea rochia așa cum îmi doresc și să mă simt eu bine!”, a mai adăugat celebra artistă.