Cornelia Rednic e de neoprit! Câte kilograme a reușit să dea jos peste noapte soția lui Lupu Rednic: „Mai dau jos 4 kilograme!”

Cornelia Rednic a demonstrat că atunci când ai puțină ambiție orice este posibil. Ea a reușit să câștige lupta împotriva kilogramelor, însă nici acum nu este pe deplin mulțumită. Aceasta afirmă că ar vrea să mai scape de încă 4 kilograme.

02 apr. 2024, 13:06
Cornelia Rednic e de neoprit! Câte kilograme a reușit să dea jos peste noapte soția lui Lupu Rednic: „Mai dau jos 4 kilograme!”
Cornelia Rednic e de neoprit! Câte kilograme a reușit să dea jos peste noapte soția lui Lupu Rednic: „Mai dau jos 4 kilograme!”

Cornelia Rednic a trecut prin diverse transformări fizice în ultimii ani, însă aceasta și-a exprimat dorința de a mai scăpa de câteva kilograme. La vârsta de 48 de ani, artista a reușit să slăbească semnificativ și, deși se simte confortabil în corpul ei, își propune să mai slăbească câteva kilograme pentru a atinge obiectivul pe care și l-a stabilit.

Citește și: Cornelia Rednic are o reţetă delicioasă de dulceaţă de ardei iute. Vedeta are trucuri secrete pentru a avea cămara plină înainte de sărbători

Prin adoptarea unei alimentații echilibrate și prin efort fizic susținut, Cornelia Rednic a reușit să învingă lupta cu kilogramele în plus. Într-un interviu acordat pentru ciao.ro, artista a afirmat că este mulțumită de aspectul ei actual, dar își propune să mai slăbească aproximativ 4 kilograme.

„Eu nu sunt foarte siluetă, sunt o femeie armonioasă, zic eu, la vârsta pe care o am! Am 48 de ani, mai am puțin de slăbit, dar, poate sună aiurea, mie îmi place de mine și vreau să fiu eu armonioasă și bucuroasă că așa poate ofer armonie și bucurie celorlalți. Când o să consider că stau hainele bine și am am scăpat de unele lucrușoare de pe ici-colo, o să mă opresc. Cred că vreau să mai dau jos cam 4 kilograme!” – a marturisit soția lui Lupu Rednic, pentru sursa amintită anterior.

Până să găsească metoda de slăbire potrivită pentru ea, a ținut fel de fel diete fulger care nu au funcționat. Abia când a început să-și schimbe stilul de viață a reușit să vadă primele rezultate. „Tot încercam să slăbesc și nu reușeam. La un moment dat, am spus: „Gata, de acum trebuie să slăbesc!”. Acum, eu nu recomand nimănui să facă ce am făcut eu. Sub nicio formă să slăbești 10 kilograme pe lună nu e bine. Acum nu sunt la dietă, mi-am schimbat modul de a mânca, stilul de viață. Am un prieten care a slăbit peste 20 de kilograme și arată foarte bine. Nu i-a căzut părul, nu i-a căzut fața, arată extraordinar de bine și mi-a spus că merge pe această metodă de fasting, adică post intermitent”, mai declara Cornelia Rednic în trecut, la Antena Stars.

Artista a mai spus, cu o altă ocazie, că nu a apelat până acum la tratamente corporale pentru a-și schimba aspectul fizic. Și a recunsocut că este o gurmandă.

„Nu mănânc foarte mult. Tot eu trebuie să mă autoeduc. Eu sunt o gurmandă. Pentru mine este o plăcere tot ce e legat de mâncare. Fac mâncare cu o bucurie și cu un drag de nu se poate. Niciun tratament corporal nu fac. În ultima perioadă recunosc că nu mai fac sport. Poate că am devenit un pic mai leneșă. Eu alergam foarte mult. Am făcut și sport de sală foarte mulți ani. Mie îmi place aerul, libertatea. Alergam 6-7 kilometri.

Citește și: Cornelia si Lupu Rednic pleacă în pelerinaj pe Muntele Athos și în Israel, la Mormântul Sfânt: „Decât să merg undeva la plajă, prefer să îmi încarc inima și sufletul”