Cornelia si Lupu Rednic pleacă în pelerinaj pe Muntele Athos și în Israel, la Mormântul Sfânt: „Decât să merg undeva la plajă, prefer să îmi încarc inima și sufletul „

Cornelia și Lupu Rednic pleacă în pelerinaj pe Muntele Athos și în Israel, la Mormântul Sfânt. Interpreta de muzică populară a explicat de ce îi place mai mult să plece într-un pelerinaj decât într-o vacanță mai relaxantă, unde poate sta la plajă.

11 aug. 2023, 13:22
Cornelia si Lupu Rednic pleacă în pelerinaj pe Muntele Athos și în Israel, la Mormântul Sfânt: „Decât să merg undeva la plajă, prefer să îmi încarc inima și sufletul „

Cornelia și Lupu Rednic nu au mai avut timp de o vacanță de multă vreme, însă la toamnă artista vrea să plece în Israel, iar Lupu la Muntele Athos, unde femeile nu au voie să intre.

„Săptămâna aceasta o avem puțin mai liberă, apoi încep evenimentele. Nu avem timp de vacanță. Aș vrea în octombrie… Lupu merge la Athos, iar eu vreau să ajung la Mormântul Sfânt în Israel. Prefer un pelerinaj, unde îmi încarc inima și sufletul, decât să mă duc undeva să stau la plajă. Am mai fost în Israel o singură dată. Am avut un grup foarte bun cu un părinte din Prahova. Mi-a propus cineva să merg la plajă în Israel, dar mie nu îmi place să amestec lucrurile. Dacă merg cu gând să mă încarc pozitiv la locurile sfinte, atunci doar asta fac. Și dacă este să aleg între plajă și pelerinaj, aleg un pelerinaj în aceste vremuri pline de lucruri negative”, a mai spus Cornelia Rednic, pentru viva.ro.

Citește și Andreea Raicu, secretul siluetei sale: „Eu nu-mi impun nimic cu strictețe”. Cum arată farfuria vedetei într-o zi obișnuită

Cornelia și Lupu Rednic s-au relaxat în Maramureș

Până în toamnă, Cornelia și Lupu Rednic s-au relaxat la final de săptămână în Maramureș, în satul Ruscova.

„Un prieten de-al nostru stabilit în Belgia a venit acasă, în Maramureș, și și-a făcut o cabană. Vrea să pune bazele unei afaceri, să vină oamenii să stea aici și să vadă și animăluțe. El le crește, nu sunt din pădure, și are mare grijă de ele. Chiar el le hrănește și le dă mâncare bună. Ați văzut cât sunt de frumoase? Se vede că sunt iubite și îngrijite. Are vreo 26 din care 6 puiuți. Ideea este că dacă vine o familie are ce face aici. Au mâncare bună, autentică, mergi pe munte cu ATV-ul, iar copiii se bucură să vadă animăluțele”, a mai povestit Cornelia Rednic.

Cei doi au spus că vila prietenului lor se află pe un deal de unde se poate admira tot satul.

Citește și Cristina Ciobănașu a suferit o pierdere uriașă. Artista este devastată: „Încercam să mă îmbărbătez. Să nu o las să vadă și să simtă toată suferința și durerea mea”

„Deocamdată sunt doar ei, familia lor, iar noi, de fiecare dată când mergem acolo, ne băgăm între animale. Eu cel puțin nu rezist. Ele sunt așa de firave și frumoase, nu vin așa la oricine. Îți umple inima pur și simplu. Locația este undeva pe un deal, dar se ajunge ușor. Vila este poziționată în așa fel să vezi toată valea, tot satul. Am fost la ziua lui de naștere și l-am vizitat. Și ne-am bucurat de toate, în special de priveliște și animăluțe. Nu se poate descrie bucuria când vezi că vin și îți mănâncă din palme. Efectiv, te topești. Nu ai cum să reziști”, a spus Cornelia Rednic.