CORONAVIRUS Belgia interzice rezidenţilor călătoriile în regiuni din şase ţări, printre care şi România

Autorităţile belgiene au adoptat o măsură inovatoare în lupta cu pandemia de COVID 19. În timp ce unele state interzic accesul cetăţenilor din zonele roşii, Belgia interzice deplasarea propriilor cetăţeni în zonele respective.

RomaniaTV.net
01 aug. 2020, 18:59
CORONAVIRUS Belgia interzice rezidenţilor călătoriile în regiuni din şase ţări, printre care şi România

Ministerul afacerilor Externe din Belgia a publicat sâmbără lista cu zonele din șase țări în care sunt interzise călătoriile, din princina numărului mare de cazuri de infecție cu Covid, anunţă G4Media.

Astfel, în România, sunt interzise călătoriile în județele din centrul țării, din Sud-Est, Muntenia, sud-vestul Olteniei.

Celeltae regiuni în care sunt interzise călătoriile sunt următoarele:

Bulgaria: Severoiztochen, Yugozapaden

France: Mayenne

Spain: Aragon, Navarre, Barcelona and Lleida in Catalonia

Switzerland: Lake Geneva region

United Kingdom: Leicester

Pe de altă parte, călătoriile sunt posibile fără restricții pentru Germania, Austria (cu excepția Austriei de sus și Viena), Bulgaria (cu excepția regiunilor menționate mai sus și a altor regiuni din zona portocalie), Croația (cu excepția regiunilor din zona portocalie), Spania (cu excepția zonelor de sus și a altor zone din zona portocalie), Finlanda, Franța (Cu excepția celor de mai sus și a celor din zona portocalie), Grecia, Ungaria, Italia, Liechtenstein, Polonia (cu excepția zonelor din zona portocalie), Portugalia (cu excepția zonelor menționate anterior și a altor zone din zona portocalie și a zonelor specifice în care au fost izolate), Republica Cehă (cu excepția zonelor menționate anterior din zona portocalie), Regatul Unit (cu excepția zonelor menționate anterior și a altor zone din zona portocalie și a zonelor specifice în care se află spațiile), Slovacia și Elveția (cu excepția regiunilor menționate anterior).

Cipru, Danemarca, Estonia, Irlanda, Islanda, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Norvegia, Țările de Jos, România, Slovenia; Suedia și sunt accesibile sub rezerva anumitor condiții și/sau sub o vigilență sporită.

De reamintit, țările din zona verde sunt destinații posibile fără restricții pentru călătorii belgieni. Zona portocalie se referă la locurile în care este posibil să se călătorească în anumite condiții – adică prezentarea unui test coronavirus. În ceea ce privește regiunile din zona roșie, acestea sunt pur și simplu inaccesibile.

Citeşte şi: Candidat la preşedinţia SUA, mort de coronavirus. Politicianul a refuzat să poarte mască în pandemie


loading...