Coronavirus în Statele Unite. Ajutor de 3.000 de dolari pentru familiile americane

Proiectul de sprijinire a economiei Statelor Unite afectată de pandemia de coronavirus prevede şi un ajutor de 3.000 de dolari pentru familiile cu patru membri. De asemenea, urmează să fie realizată o injecţie de lichiditate de 4.000 de miliarde de dolari de la Rezervele Federale pentru a veni în sprijinul economiei americane. 

RomaniaTV.net
23 mart. 2020, 05:57
Coronavirus în Statele Unite. Ajutor de 3.000 de dolari pentru familiile americane

Într-un interviu acordat în cadrul programului de televiziune „Fox News Sunday”, secretarul american al Trezoreriei, Steven Mnuchin, a explidcat că lichidităţile suplimentare vor avea ca scop ajutarea unui număr cât mai mare de afaceri americane în următoarele 90 până la 120 de zile, conform Business Insider.

Aproape 80 de milioane de americani au interdicţie de a-şi părăsi locuinţele şi au primit ordine să-şi închidă magazinele în statele New York, California, Illinois, Connecticut şi New Jersey, unde a fost decretată starea de urgenţă pentru a preveni răspândirea epidemiei de coronavirus.

Donald Trump, glume despre „statul subteran” la o conferinţă despre Covid-19. Şeful celulei de criză, pus într-o situaţie jenantă VIDEO