Pizza în vreme de CORONAVIRUS. Comanda unui cetăţean înfometat a devenit virală: „Vreau să mă ia cu izoleta”

În plină pandemie de coronavirus, un bărbat a dat comandă de o pizza specială. Acesta a specificat în comandă cum dorește să fie comanda, mai exact picantă pentru a putea fi luat cu izolata, exact ca pacienții suspecți de coronavirus.

RomaniaTV.net
01 apr. 2020, 20:18

Zilele de izolare şi lipsa micşării nu au diminuat pofta de mâncare a românilor. Cum fast foodul amai face uitate terasele şi discotecile, un tânăr a avut o comandă mai inedită. Bărbatul a specificat că dorește ca pizza să fie picantă, pentru a putea fi luat cu izoleta. ”Vreau să fie picantă, da nu așa la oha, vreau tati să îmi iasă flăcări pe c*ur. Vreau să ma ia cu izoleta. Decizia bărbatului vine în contextul în care România se confruntă cu pandemia de coronavirus, și aproximativ 100 de persoane au fost ucise de virus.

Citește și: STARE DE URGENŢĂ. 25 de lămuriri cruciale de la autorităţi pentru a evita amenzile. La ce distanţă de casă poţi face cumpărături?

Cu toate acestea, conștient fiind de măsurile în care se cere distanțarea socială, bărbatul a cerut ca comandă să fie lăsată la ușă. Mai multe restaurante și companii de livrare au lansat opțiunea prin care cumpărătorul poate decide ca curierul să lase mâncarea sau coletul la ușă, pentru evitarea contactului.

Nu ştiu dacă bărbatul a primit ceea ce dorea sau dacă a fost luat între timp cu izoleta, însă este cert că inedita comandă a devenit virală pe reţelele de socializare.

„Pizza CORONAVIRUS în Italia”. Video şocant difuzat de o televiziune franceză 

 

Citiţi şi

„Mor de foame, merg cu BMW-ul după urzici, pe câmp”. Declaraţia pe propria răspundere care pune în încurcătură orice poliţist FOTO