CORONAVIRUS. Un bărbat din Brăila a organizat o petrecere în timp ce afla în izolare la domiciliu

Cinci persoane de sex masculin au fost izolați la domiciliu și amendați fiecare cu suma de 5.000 de lei, după ce au participat la o petrecere într-un apartament la un bărbat din orașul brăilean Ianca, aflat în izolare la domiciliu. Bărbatul în cauză a fost condus într-un centru de carantină pentru 14 zile, iar pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru zădărnicrea combaterii bolilor, potrivit Prefecturii Brăila.

RomaniaTV.net
31 mart. 2020, 14:15
CORONAVIRUS. Un bărbat din Brăila a organizat o petrecere în timp ce afla în izolare la domiciliu

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe 29 martie, în jurul orei 21,00, mai mulţi bărbaţi ar fi consumat băuturi alcoolice şi ar fi ascultat muzică la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Ianca, faţa de care era dispusă măsura izolării la domiciliu.

Citește și: Alţi şase oameni au murit din cauza coronavirusului la Suceava. Bilanţul deceselor a ajuns la 78

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 47 de ani, aceștia au fost amendați cu câte 5.000 de lei și au fost izolați la domiciliu.

„Direcţia de Sănătate Publică Brăila a fost informată cu privire la cele întâmplate, urmând ca faţă de cei cinci bărbaţi să se ia măsura izolării la domiciliu. De asemenea, aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă, în valoare de 5.000 de lei fiecare, pentru încălcarea prevederilor O.M.3/2020. Totodată, bărbatul de 40 de ani a fost condus într-un centru de carantină pentru 14 zile şi i s-a întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor”, se arată în comunicatul Prefecturii Brăila.