Coronavirusul este precum HIV. Avertismentul unui medic italian: Probabil, nu vom avea niciodată un vaccin care să ne vindece

Un reputat medic italian, Pasquale Mario Bacchus, susține că este posibil să nu existe un vaccin care să vindece populație de coronavirus. Medicul a descoperit împreună cu echipa sa faptul că coronavirusul ar fi pus în circulație din luna octombrie în Italia.

RomaniaTV.net
12 mai 2020, 19:17
Coronavirusul este precum HIV. Avertismentul unui medic italian: Probabil, nu vom avea niciodată un vaccin care să ne vindece

Doctorul italian este de părere că coronavirusul nu este capabil să ucidă, iar decesel survin în urma unor complicații la pacienții cu afecțiuni cunoscute. Un exemplu pe care îl oferă medicul sunt pacienții infectați cu HIV, deaorece doza de virus este mult mai mare și mai puternică în cazul acestora. 

Citește și: Medic român în Italia: „Toate guvernele din România au pe conştiinţă pacienţi morţi”

De asemenea, medicul susține că virusul va dispărea în vară, dar o să reapară treptat, în anotimpul rece. Coronavirusul ucide doar persoanele vulnerabile, a căror durata de viață este scurtă din cauza afecțiunilor de care suferă.

Împreună cu echipa sa, medicul a descoperit faptul că virusul circula în Italia încă din luna octombrie a anului trecut, dar s-a simțit efectul abia în luna februarie.

Studiul realizat de Pasquale Mario Bacchus a relevat faptul că virusul suferă mutații asemănătoare cu HIV, iar acest lucru poate nărui speranța că va exista un vaccin care să trateze coronavirusul.