Cosette Chichirău a ieşit din USR şi anunţă că îşi face partid anti-sistem: „Drulă ne-a promis ranga şi a venit cu penseta”

Deputatul Cosette Chichirău a demisionat din USR şi anunţă că lansează un nou partid care să lupte cu sistemul, fiind nemulţumită de atitudinea prea "moale" a formaţiunii conduse de Cătălin Drulă.

11 sept. 2023, 10:13
Cosette Chichirău a ieşit din USR şi anunţă că îşi face partid anti-sistem: „Drulă ne-a promis ranga şi a venit cu penseta”

Cosette Chichirău a explicat că este dezamăgită de preşedintele USR Cătălin Drulă, în care a crezut la început, dar care, după episodul în care a mers cu ranga la metrou pentru a dărâma chioşcurile, a trecut la comunicate „de bun simţ”, care nu atrag atenţia electoratului.

”Eu am crezut în Drulă, am crezut în omul care ieșit cu ranga să facă revoluție în România. Cineva trebuie să ia ranga aia de pe unde s-a pierdut și trebuie să reia lupta. Nu poți să te lupți cu un sistem mafiot în care ambele partide PSD și PNL sunt la putere. Nu poți să te bați cu aceste partide doar trimițând niște comunicate de presă. Domnul Drulă ne-a promis ranga și a venit cu penseta.

Există în USR acest trend că noi suntem oameni civilizați și noi dăm comunicate civilizate, dar dacă mesajul acela nu are mușchi, atunci nu este auzit de către electorat.

Citeşte şi: George Simion prezintă topul atracţiilor turistice din România: „Am scris despre 10 locuri dar trebuia să scriu despre zeci”

Noi ar fi trebuit să creștem mai mult în sondaje. USR nu a crescut, în timp ce AUR a crescut foarte mult.

Eu am ieșit din USR pentru a revigora acel spirit revoluționar. Eu nu am ieșit ca să pot candida la Iași, am ieșit pentru că vreau să fac un partid care să se lupte din nou cu sistemul.”, a spus Cosette Chichirău, la Prima News.

Citeşte şi: Diana Șoșoacă și-a recompensat soțul pentru munca depusă la cabinetul său de avocatură. Ce post ocupă Silvestru Șoșoacă și ce salariu are