Coşmar în vacanţă, întâlnire terifiantă pentru doi turiști englezi. Membrii înarmaţi ai unui cartel mexican le-au oprit maşina, tinerii aproape au făcut infarct VIDEO

Doi tineri turiști, Logan și Aaron , au decis să călătorească din Arizona (Statele Unite) la Cancun (Mexic). Un drum care părea distractiv și interesant, dar a ajuns să devină cel mai rău coșmar al lor când s-au rătăcit pe autostrăzile regionale.

20 dec. 2021, 19:08
Coşmar în vacanţă, întâlnire terifiantă pentru doi turiști englezi. Membrii înarmaţi ai unui cartel mexican le-au oprit maşina, tinerii aproape au făcut infarct VIDEO

Cei doi turiști aveau mai multe camere instalate în mașină, pentru a înregistra călătoria, iar una dintre ele a înregistrat întâlnirea terifiantă pe care au avut-o cu un grup de „narcos” înarmați, când au intrat pe teritoriul acestora, scrie 20minutos.es.

În videoclipul de aproximativ patru minute puteți vedea cum aceştia se vaită că s-au pierdut. „Nu ar trebui să fim departe de civilizație dacă există un drum”, comentează ei, făcându-şi curaj unul altuia. Însă, ce era mai rău avea să urmeze. Când o dubă a apărut în spatele lor au început să se sperie cu adevărat. Cel puțin opt bărbați cu arme mari îndreptate spre ei, așa cum se poate vedea în imaginile unei alte camere care înregistrează drumul, au început să-i chestioneze.

Citeşte şi Schimb de focuri între traficanţi pe plajă la Cancun, printre turişti. Războiul a fost captat de camere, două persoane au murit VIDEO

Imediat, membrii cartelului îşi dau seama că tinerii s-au rătăcit și încearcă să-i ajute, dar schimbul de limbi străine le joacă feste turiștilor. Cel care stă pe scaunul din dreapta e pe cale să leşine, în timp ce șoferul imploră să nu fie ucis. „Nu este nicio problemă”, îi asigură interlocutorul, care se presupune că ar fi șeful traficanților, dar care este în afara cadrului.

Imaginile au fost filmate în februarie 2020, iar cei doi turiști spun că nu înțeleg de ce au devenit virale acum, în ultimele zle reacțiile lor făcând înconjurul lumii:

Citeşte şi NETFLIX noiembrie 2021. Ce seriale noi apar luna aceasta. Narcos: Mexico revine cu sezonul 3!