Coşmarul familiei Alexandrei şi bătaia de joc a autorităţilor. Interviu-şoc cu Alexandru Cumpănaşu VIDEO

Publicat: Luni, 13 Ianuarie 2020 23:09 // Actualizat: Luni, 13 Ianuarie 2020 23:11 // Sursa: romaniatv.net

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a povestit într-un interviu pentru România TV, coșmarul prin care a trecut familia de la dispariția fetei și bătaia de joc pe care a trebui să o îndure din partea DIICOT, Parchetului și Ministerului de Interne.

Alexandru Cumpănaşu a povestit mai întâi dificultăţile pe care le-a întâmpinat în comunicarea cu DIICOT. "La început comunicarea era una foarte bună și discutam chiar de două ori pe zi cu procurorii DIICOT pentru a înțelege de ce întâmplă. Nu suntem în epoca de piatră, să vorbim doar prin mesaje și adrese scrise. După ce a trecut maxim o săptămână am constatat o reticență maximă a celor care se ocupau de caz, oameni pe care-i cunosc, o parte dintre ei, în a comunica nu doar cu mine, dar în a spune orice în acest caz și nu înțelegeam.

Citeşte şi Alexandru Cumpănaşu a compus o poezie emoţionantă pentru Alexandra Măceşanu. "Nu cedez, ştiu unde eşti"

Eram partea vătămată, era firesc să fie o transparență față de noi. Practic obligația lor e să ne apere în primul rând pe noi, cei care suntem victime. Îmi aduc aminte o discuție cu unul dintre acești procurori, nu o să-i dau numele, în care eu susțineam clar traficul de persoane și spuneam - uite, sunt dovezi, iată, sunt politicieni implicați, oameni de-acolo, polițiști, foști polițiști .. și răspunsul a fost unul halucinant. a zis: dar tu chiar nu ai înțeles că a murit?

Şi am spus: eu nu am înțeles că a murit, pentru că nici nu ieșise acea analiză ADN. Voiau să-mi taie tot elanul şi și s-a dus o muncă de convingere uriașă în jurul meu, nu doar din partea procurorilor DIICOT, ci din partea întregului sistem pe ideea ”nu are rost să continui bătălia asta…înțelege…mai bine înmormântezi ceea ce nu există, e mai bine pentru familie", a spus Alexandru Cumpănaşu, în interviul acordat România TV.

Interviul complet cu Alexandru Cumpănaşu, în materialul video de mai jos:

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alexandra Macesanu Alexandru Cumpanasu disparitie alexandra interviu Cumpanasu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8397
RON
08 Jul
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H