Cosmarul prin care a trecut o fetiţă de 12 ani din Argeş! A fost agresată în mai multe rânduri de tatăl şi fratele mai mare

O fetiţă de 12 ani din comuna Lacului, județul Argeș, a trecut prin clipe cumplite după ce a fost batjocorită în mai multe rânduri de tatăl şi de fratele mai mare. Copila a fost violată de mai multe ori, totul începând în urmă cu doi ani. 

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 05:53
Cosmarul prin care a trecut o fetiţă de 12 ani din Argeş! A fost agresată în mai multe rânduri de tatăl şi fratele mai mare

Cazul şocant a ieşit la iveală după ce fartele ei, în vârstă de 16 ani, a fost arestat. În luna noiembrie a anului, fetița a reclamat la Poliţie că fratele în vârstă de 16 ani a forţat-o de mai multe ori să întreţină relaţii sexuale, scrie orbservatornews.ro.

Ancheta a stabilit că într-adevăr, minora fusese abuzată de la vârsta de 10 ani, iar minorul a fost arestat preventiv, şi în prezent fiind în arest. Deşi la acel moment fetiţa nu a spus de frică, ulterior, s-a stabilit că şi tatăl a abuzat-o. Mai mult s-a aflat că Ionel M., de 47 de ani, şi-ar fi bătut toţi cei şapte copii de mai multe ori.

Citeşte şi: Nu e basm, un zmeu a „furat” o fetiţă la un festival şi a ridicat-o 7-8 metri în aer. Imagini incredibile VIDEO

„În ziua de 22 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de viol și rele tratamente aplicate minorului, şi au reţinut un bărbat de 47 de ani, din Poiana Lacului. Din cercetări s-a stabilit că, în perioada februarie – noiembrie 2019, bărbatul și-ar fi agresat fizic toți cei șapte copii și ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa minoră.

Pentru administrea probatoriului, în cursul zilei de 22 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeș, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința celui în cauză.

Citeşte şi: Reguli pentru un tată de fetiţă! Ce trebuie să faci pentru ca fiica ta să te iubească mai mult

Ulterior, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, iar în cursul zilei de astăzi (ieri n.r.) a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Acesta a fost prezentat în faţa instanţei, iar Judecătoria Piteşti a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt al IPJ Argeş, potrivit curier.ro.

Cei 7 copii, 6 băieți și o fată, locuiau cu tatăl în comuna Poiana Lacului. Mama lor a murit în urmă cu doi ani și de atunci minorii au rămas în grija tătălui. Bărbatul este cunoscut de oamenii legii, fiind cercetat într-un dosar de conducere sub influenţa alcoolului şi fără permis, dar mai ales, din cauza numeroaselor scandaluri provocate la beţie.

Încă de la data la care fiul de 16 ani a fost arestat, şi asupra tatălui au planat suspiciunile de viol. Deşi a fost întrebată de anchetatori, de frică, fetiţa nu a spus că și părintele a abuzat-o. 

Citeşte şi: Mai mulţi bărbăţi şi-au împărţit pumni şi picioare pe terasa unui local din Curtea de Argeş. Trei persoane au fost reţinute

DGASPC Argeş a intervenit imediat după izbucnirea scandalului, plasând-o în regim de urgenţă pe copilă, dar și pe patru dintre fraţii săi, de 4 ani, 5 ani, 14 ani, 12 ani.

Minorii au fost plasaţi la trei asistenţi maternali, iar în timpul şedinţelor de consiliere copiii ar fi povestit cum erau bătuţi de tată. De asemenea, după mai multe luni, simţindu-se protejată, fetiţa, acum în vârstă de 12 ani, a mărturisit că şi tatăl ar fi batjocorit-o. Poliţiştii au extins cercetările şi către Ionel M. acesta fiind arestat preventiv.


loading...