Doctoriţa de la Gerota despre care se spusese că ar fi murit de COVID-19 a fost numită director general al spitalului. VIDEO

Şeful Secţiei ATI de la Spitalul de Urgenţă "Profesor Dr. Dimitrie Gerota", Alida Moise, a fost împuternicită, vineri, să îndeplinească funcţia de director general al acestei unităţi sanitare, potrivit unei postări pe Facebook a ministrului Afacerilor Interne Marcel Vela.

RomaniaTV.net
08 mai 2020, 17:08
Doctoriţa de la Gerota despre care se spusese că ar fi murit de COVID-19 a fost numită director general al spitalului. VIDEO

Doctoriţa Alida Moise a fost unul dintre medicii infectaţi de un fost ofiţer MAI, care a mințit în legătură cu călătoria pe care o făcuse în Israel. Acesta a ascuns autorităţilor că a călătorit în străinătate, contaminând astfel mai multe cadre medicale de la Spitalul Gerota. Medicul Alida Moise a fost în stare gravă şi a fost ventilată mecanic timp de o săptămână. În acest timp, pe un post de televiziune a fost lansată informaţia falsă că aceasta ar fi decedat. 

Citeşte şi Ce simte o persoană infectată cu coronavirus. Un medic român infectat cu COVID-19 explică stările bolii

Vineri, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a numit-o director general al spitalului MAI, în care aceasta îşi desfăşoară activitatea.

Începând de astăzi, medicul șef al Secției ATI a Spitalului de Urgență „Profesor Dr. Dimitrie Gerota” București, doamna Moise Alida, cea care A ÎNVINS MOARTEA printr-o luptă crâncenă cu acest virus, și care va continua să salveze vieți, a fost împuternicită să îndeplinească funcția de director general al acestei unități.

Tot de astăzi, directorul general al Spitalului de Urgență „Profesor Dr. Dimitrie Gerota” București, domnul Dragomir Dinu, a fost împuternicit director al Direcției Medicale din Ministerul Afacerilor Interne. Iar acesta va avea ca director adjunct, pe medicul șef al Secției Gastroenterologie din Spitalul Gerota respectiv, doamna Mahu Claudia-Iulia, care a fost împuternicită să îndeplinească această funcție. Mult succes!„, a scris Marcel Vela pe Facebook.