Cosmin Moţi, REACŢIE FABULOASĂ după ce a A ELIMINAT-O pe STEAUA

Cosmin Moți a fost eroul lui Ludogorets în meciul cu Steaua. După eliminarea portarului Stoyanov (119), Moţi a intrat în poartă, iar la penalty-uri a transformat o lovitură şi a apărat două! "Am făcut fericiți și zeci de mii de români", a fost declaraţia ţoc a lui Moţi.

28 aug. 2014, 05:27
Cosmin Moţi, REACŢIE FABULOASĂ după ce a A ELIMINAT-O pe STEAUA

„A fost un meci pe care cred că meritam să-l câștigăm. E bine că ne-am calificat, eram 100% convins că va fi total diferit față de ce a fost la București, pentru că știam ce echipă avem.

A fost o decizie de moment, mă bucur că am luat-o și că am fost lăsat să intru în poartă, a ieșit bine până la urmă.

Mă simt extraordinar, mă simt bine la Ludogorets, oriunde jucăm lumea ne aplaudă și ne iubește”, a spus Moți, la finalul meciului, pentru Digi Sport.

LUDOGORETS-STEAUA 1-0, 6-5 la PENALTY-URI. Moţi, EROUL lui LUDOGORETS

„Nu știu dacă Steaua s-a retras, noi i-am făcut să se retragă, sunt ferm convins că am avut posesie net superioară. Sunt bucuros că am ajuns în grupe și vrem să facem o figură frumoasă”, a mai afirmat Moți.

Cosmin Moţi este convins că rivalii Stelei s-au bucurat de prestația lui: „Sunt convins că dinamoviștii s-au bucurat. Pe lângă zeci de mii de bulgari, am făcut fericiți și zeci de mii de români”.