Cosmin Natanticu, la un pas să-și piardă viața: „Strigam ca prostul că arde. Eu eram singur acolo”. Cum a provocat un incendiu

Cosmin Natanticu, la un pas să-și piardă viața. Este unul dintre cei mai apreciați actori din România, însă puțină lume știe cu ce se ocupa înainte să devină celebru. Ei bine, comediantul a lucrat într-o benzinărie, acolo unde a provocat un incendiu și era să moară.

26 feb. 2024, 09:06
Cosmin Natanticu, la un pas să-și piardă viața: „Strigam ca prostul că arde. Eu eram singur acolo”. Cum a provocat un incendiu
Cosmin Natanticu, la un pas să-și piardă viața

Cosmin Natanticu, la un pas să-și piardă viața. Actorul a fost invitat în cadrul podcastului moderat de Mihai Bobonete, acolo unde a vorbit despre momentele prin care a trecut, pe vremea când lucra în benzinărie și recunoaște că a fost la un pas de moarte de mai multe ori.

Citește și: Cosmin Natanticu, dezvăluiri șocante despre abuzurile din copilărie. Ce bătăi a luat juratul de la iUmor: „Îmi apare în fața ochilor taică-miu cu palma lui cea grea”

Cosmin Natanticu, la un pas să-și piardă viața

Am avut niște experiențe foarte tari la benzinărie. Era să mor de foarte multe ori. Aveam încălzire pe centrală în bucătărie. Când lucram de noapte, eu doar atâta făceam, trebuia să întrețin focul, din când în când, din oră în oră, să mă duc să mai bag pe foc lemnele alea.

Dacă eu eram terminat cu somnul, cum sunt și acum, adormeam și se stingea focul. Aveam lemne, aveam cărbune și nu se aprindea. Am zis că nu știu eu să aprind. Păi n-am eu benzină la pompă aici?! Am băgat benzină în centrală. M-am dus să fac focul cu benzină, nu cu motorină. Am pus lemne, am pus jar. Am aprins jarul și într-o doză din aia am aruncat benzină. Normal că a venit pe mine și nu numai pe mine că aveam lemne pe jos. Strigam ca prostul că arde. Eu eram singur acolo, nu era nimeni.

Am mai avut experiențe în care au venit să mă omoare, să mă jefuiască în benzinărie. Eram singur și au venit să mă jefuiască. Erau niște băieți care mai aveau nevoie de niște mărci să poată să fugă în Germania. Veneau, băteau în ușă și spuneau că vor și ei benzină în sticlă. Tu când te aplecai și băgai cu pistolul, pac cărămidă în cap. Norocul meu că mă știau băieții.

De ce zic asta? S-au dus la 25 de km după și o doamnă cu copii acasă, au nenorocit-o pe viață, i-au dat cu cărămida în cap. I-au prins pe ăia și au spus că au venit la mine inițial și că m-au recunoscut. Am avut și din astea nasoale”, a povestit Cosmin Natanticu, în cadrul podcastului menționat mai sus. .