Cosmin Nedelcu a primit un mesaj dur de la o femeie după „Teambuilding”: „Mă voi bucura când voi afla vestea că te-a lovit moartea subită”

„Teambuilding” a devenit, în ultimele zile, subiect de discuție pe rețelele de socializare. Filmul este o satiră a relației dintre angajați și șefi.

11 ian. 2023, 23:40
Cosmin Nedelcu a primit un mesaj dur de la o femeie după „Teambuilding”: „Mă voi bucura când voi afla vestea că te-a lovit moartea subită”
Filmul „Teambuilding” stârnește tot mai multe reacții negative

Filmul „Teambuilding” a fost destul de apreciat, dar au existat și persoane care au detestat comedia. Cosmin Nedelcu, actor în acest film, a primit un mesaj extrem de dur de la o doamnă.

„Micutzu Cosmin Nedelcu, eu sper să fii vaccinat pe bune deoarece făceai reclamă la injecție. Având în vedere că nu ai absolut nici un talent nu ar fi absolut nici o pierdere faptul că vei suferi de moarte subită. De asemenea, fiind vizibil faptul că nu prea îți place sportul, probabil că moartea subită va interveni un pic mai târziu la tine… deci va mai trebui să te suportăm încă vreun an, doi. De asemenea, mă voi bucura când voi afla vestea că te-a lovit moartea subită deoarece își vor pune o întrebare și retardații, analfabeții funcționali care se cred fanii tăi!”, i-a spus femeia lui Cosmin Nedelcu.

Citește și: CTP, un nou atac la adresa filmului Teambuilding, după ce a fost ironizat de publicaţia de satiră TNR: „Ştiu să apreciez şi un film popular, cu condiţia să nu fie tâmp, slinos şi gratuit porcos”

Postarea a strâns în câteva ore aproape 9.000 de apreceiri și comentarii.

„Cosmine, e public shaming d-ăla ce faci tu aici, puteai măcar să-i blurezi fața, nu să îți pui armata de fani analfabeți să comenteze urât la adresa ei, până la urmă ea și-a zis doar părerea și cu toții avem dreptul la o părere. Bine, ar fi putut și ea să arate că e doar rea, nu și foarte proastă, dacă s-ar fi limitat la un „mori, bă!”, a scris Marian Godină.

Citește și: CTP, dezgustat de filmul „Teambuilding”: „Mă scuipau maimuțele dacă-l urmăream până la final. L-am închis la jumătate”

Mulți s-au amuzat când au văzut postarea actorului.

„Tind să cred că nu te prea place”, „A uitat să zică de moartea subită”, „Ignoră-i cu grație. Noi, analfabeții, te iubim”, „Nimic nu îți face ziua mai bună ca un mesaj de susținere din partea unui fan!”, „Primind asemenea urări, nici nu ai cum sa nu te dai jos din pat dimineața cu zâmbetul pe buze știind ca inspiri și misti atâtea suflete. Ce hateri creativi ai!”, au fost câteva dintre comentariile primite.