Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a recunoscut că iubește din nou. Ce spune despre relația cu fosta iubită: „În momentul în care pui punct, să fie un punct”

Cosmin Nedelcu, cunoscut drept Micutzu în mediul online, a dat detalii despre viața personală în emisiunea lui Denise Rifai.

16 ian. 2023, 09:38
Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a recunoscut că iubește din nou. Ce spune despre relația cu fosta iubită: „În momentul în care pui punct, să fie un punct”
Cosmin Nedelcu, despre despărțirea de fosta iubită

Cosmin Nedelcu, actor de stand-up cunoscut pentru numeroasele apariții în diferite producții românești. a fost invitat în emisiunea de lui Denise Rifai de duminică seară. Acesta a făcut mărturisiri legate de viața personală, dar nu a dat foarte multe detalii.

În timpul interviului, a fost abordat și un subiect mai sensibil: relația cu fosta sa iubită, Dumitrița Răzlog. Întrebat dacă „se poate șterge dragostea cu un simplu click?”, Micutzu a avut un răspuns clar.

„Nu! Probabil nu se poate, dar da… E bine, în momentul în care pui punct, să fie un punct, cu adevărat punct, din toate punctele de vedere. Și cam despre asta a fost vorba, să punem punct”, a fost răspunsul lui Cosmin Nedelcu.

Acesta e de părere că atunci când lucrurile nu mai merg și nu se mai poate face nimic pentru ca relația să funcționeze, cel mai bine e ca legătura să fie încheiată definitiv.

Citește și: Micutzu, despre cum i s-a schimbat norocul şi a ajuns la Teambuilding: „N-aveam bani de mâncare”

După ce s-au despărțit, cei doi au șters toate pozele de cuplu pe care le-au postat în mediul online.

Întrebat dacă este îndrăgostit în acest moment în timpul emisiunii de la kanald.ro, acesta a răspuns scurt „Da!!”.

Cine este Dumitrița, fosta iubită a lui Cosmin Nedelcu

Micutzu și Dumitrița Răzlog s-au despărțit la sfârșitul anului 2021, după ce, după foarte mult timp petrecut împreună în pandemie, și-au dat seama că nu se înțeleg atât de bine. Dumitrița este inginer și este pasionată de pictură, pe contul ei de Instagram având o adevărată galerie de artă.

Citește și: Cosmin Nedelcu a primit un mesaj dur de la o femeie după „Teambuilding”: „Mă voi bucura când voi afla vestea că te-a lovit moartea subită”

În 2021, aceasta a absolvit studiile de licență la Universitatea Națională de Arte din București, specializarea pictură murală.

În fotografiile pe care le postau pe rețelele de socializare, cei doi păreau foarte fericiți, dar se pare că lucrurile nu stăteau atât bine.