Cosmin Olăroiu, declaraţii controversate de la arabi. „Lasă-mă cu UE, că înnebunesc! Fac alergie! Ce ne dă nouă?” VIDEO

Cosmin Olăroiu, care a antrenat aproape 15 ani în Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite şi este în acest moment tehncianul celor de la Al Sharjah (EAU), a avut o poziţie dură la adresa Uniunii Europene, despre care susţine că nu face deloc bine României.

05 iun. 2023, 17:50
Cosmin Olăroiu, declaraţii controversate de la arabi. „Lasă-mă cu UE, că înnebunesc! Fac alergie! Ce ne dă nouă?” VIDEO
Cosmin Olăroiu, declaraţii controversate de la arabi. "Lasă-mă cu UE, că înnebunesc! Fac alergie! Ce ne dă nouă?"

Cosmin Olăroiu, declaraţii controversate de la arabi. Antrenorul a fos tinvitat la podcast-ul „Profu’ de Sport” de la GSP, unde a făcut mai multe decşaraţii incendiare. Pornind de la regulile legate de fotbaliştii străini comuntari care activează în România, Cosmin Olăroiu a lansat un atac dur la adresa Uniunii Europene.

Citeşte şi: Cosmin Olăroiu, afectat grav de războiul din Ucraina. Ce se întâmplă cu investiţia de 20 de milioane de euro FOTO

„Nu vreau să aud lucrul ăsta, când aud despre comunitatea asta (n.r. -Uniunea Europeană) înnebunesc! Nu sunt politician, nu înțeleg nimic și nu vreau să înțeleg nimic din politica asta. Ce înseamnă comunitar? Toată lumea spune „Uniunea Europeană ne-a interzis, Uniunea Europeană ne obligă să facem”, dar ce ne dă nouă Uniunea Europeană?”, a spus Cosmin Olăroiu.

„Foarte mulți bani, foarte multe investiții și o deschidere pe care n-am fi avut-o probabil fără să fim în UE în ultimii 15 ani. Sunt foarte multe zeci de miliarde”,a  replicat Cătălin Ţepelin, redactorul-şef al GSP.

„Ne dau lucruri pe care le iau înzecit înapoi”, a continuat Cosmin Olăroiu.

„Nu, invers. Raportul este invers, crede-mă! Până acum, pe cifre, am primit de trei ori mai mult decât am returnat”, a susţinut Cătălin Ţepelin.

„Deocamdată. Dar va fi un moment în care se va plăti un preț, pe care cred că nu-l vom plăti noi, ci copiii noștri sau copiii copiilor noștri. Nu mă interesează pe mine ce spune Uniunea Europeană. Pe mine mă interesează ce este bine pentru mine ca țară”, a mai declarat Cosmin Olăroiu.

Citeşte şi: Andra și Cătălin Măruță, de Paşte în Dubai, alături de Cosmin Olaroiu. Imagini spectaculoase de la slujba de Înviere VIDEO

Cosmin Olăroiu a antrenat-o doi ani pe Al Hilal Riad (2007-2009), echipă din Arabia Saudită, ţară contestată vehement pentru desele încălcări ale drepturilor omului. A fost, timp de un an, chiar selecţioner al Arabiei Saudite (2014-2015), iarîn zonă a mai lucrat la Al Sadd din Qatar (o altă ţară condusă după principii controversate), Al Ain, Al Ahli şi Al Sharjah (toate din EAU) şi Jiangsu Suninig (China). Până acum, în Europa, Cosmin Olăroiu a antrenat doar echipe din România, FC Naţional, Steaua (FCSB) şi Poli Timişoara.