Andra și Cătălin Măruță, de Paşte în Dubai, alături de Cosmin Olaroiu. Imagini spectaculoase de la slujba de Înviere VIDEO

Andra și Cătălin Măruță au hotărât ca anul acesta să aibă parte de un Paște cu totul special. Din acest motiv, au ales o destinație atipică. Iată de unde au luat lumină în noaptra de Înviere.

16 apr. 2023, 17:06
Andra și Cătălin Măruță, de Paşte în Dubai, alături de Cosmin Olaroiu. Imagini spectaculoase de la slujba de Înviere VIDEO
Andra și Cătălin Măruță, de Paşte în Dubai, alături de Cosmin Olaroiu. Imagini spectaculoase de la slujba de Înviere

Anul acesta Andra și Cătălin Măruță au ales să petreacă Paștele într-o destinație mai exotică. Cei doi au optat anul acesta pentru o vacanță în patru, alături de cei doi copii ai lor, David și Eva. Ca o familie fericită au petrecut noaptea de Înviere în Dubai, în Emiratele Arabe Unite.Citește și: Andra și Cătălin Măruță au luat cina alături de o artistă de talie internațională. Imagini de la întâlnirea secretă

În anii trecuți, de cele mai multe ori Andra era ocupată cu concertele, iar Cătălin Măruță era ocupat cu prezentarea evenimentelor, așa că cei patru ajungeau să petreacă sărbătorile Pascale acasă. Anul acesta cei doi au decis că este momentul să pună fână puțin și să ia o pauză de la viața profesională și să plece într-o vacanță de neuitat în Dubai. Acolo s-au putut bucura de zile relaxante la soare, iar în noaptea de Înviere au avut un program cu totul special.

Cătălin și Andra Măruță au mers alături de copiilor la o biserică ortodoxă română în noaptea de Paște, unde mai mulți preoți româniu au oficializat Sfânta Slujbă. Prezentatorul TV a surprins exact momentul când frumoasa lui soție alături de copiii lor lua lumină. Mai apoi aceștia au ciocnit ouă colorate.

„Hristos a înviat!”, au transmis cei doi, Andra și Cătălin Măruță, fanilor lor. „Și chiar am câștigat! Am avut oul cel mai tare!”, a comentat și fiica lor Eva pe Facebook, după ce a ciocnit ouă colorate cu părinții și fratele ei.

Andra și Cătălin Măruțăau avut parte și de o surpriză. La distranță  mare de casă, aceștia s-au întâlnit cu Cosmin Olaroiu, care antrenează în Emiratele Arabe.

Cătălin Măruță a postat un clip în care apare în biserică alături de Cosmin Olaroiu, care în prezent antrenează în Emiratele Arabe.

“Când vii în Dubai la slujbă și te întâlnești cu Cosmin. Îl căutai pe părinte să te spovedești sau să iei lumină?”, l-a întrebat Măruță. “Și una, și alta”, i-a răspuns Cosmin Olaroiu.

Înainte de plecarea în vacanță, Cătălin Măruță a lansat alături de echipa lui, în emisiunea sa de la Pro TV, campania „Împreună la ai tăi”. Echipa emisiunii și-a propus să aducă laolaltă familii despărțite, părinți care n-au mai avut șansa de a-și mai vedea copiii chiar și de peste 20 de ani. Demersul lor a mers foarte bine, iar acum pe post au prezentat povești de-a dreptul impresionante și cât se poate de emoționante.

Conform datelor oficiale, în prezent peste cinci milioane de români muncesc și trăiesc în străinătate. Marea lor majoritate au renunțat la casele și locurile copilăriei, lăsând în urmă părinți și copii, pentru un trai mai bun în afară. Aceste persoane au lipsit de la cele mai importante și frumoase momente din viața apropiaților. Cei mai mulți dintre ei nu au putut fi alături de familia lor de sărbători sau când cei mici absolveau școli. Acum, echipa ProTv încearcă să aducă aproape aceste familii și să le ofere un trop de bucurie.

Citește și: Nelu Curcă din „La Bloc” i-a spus lui Cătălin Măruţă că este „păcătos”. „Vezi că te paște treaba asta la Pro TV!”