Cosmin Olăroiu, afectat grav de războiul din Ucraina. Ce se întâmplă cu investiţia de 20 de milioane de euro FOTO

Cosmin Olăroiu, antrenor în Emiratele Arabe Unite, nu a reuşit să finalizeze proiectul imobiliar de la Mamaia în care a investit de 20 de milioane de euro. Războiul din Ucraina și situația economică grea de la nivel global-au făcut pe milionar să oprească lucrările.

27 iun. 2022, 12:23

Cosmin Olăroiu, afectat grav de războiul din Ucraina. Șantierul de la Mamaia este gol de ceva timp, iar clădirea părea mai degrabă în conservare, scrie Click!. Complexul rezidenţial de lux din centrul staţiunii Mamaia se află situat lângă hotelul lui Gică Hagi. „Perioada pe care am petrecut-o în afara ţării mi-a permis să văd foarte multe lucruri. Chiar foarte multe lucruri frumoase, interesante, din care mi-am dorit tot timpul să aduc şi în România. Şi să încep ceva care să aducă un plus de valoare pieţei autohtone. Tot timpul am preferat să investesc bani mulţi în ţară. Pentru mine au existat diferite oportunităţi. Şi în momentul de faţă am fost solicitat să particip la un alt proiect imobiliar în Dubai. Chiar acum câteva zile, însă am refuzat. Nu mă văd făcând lucrul ăsta în altă parte. Nu ştiu de ce. Eu prefer să lucrez în România şi aici cred eu că e mai multă nevoie de această calitate în plus”, a declarat, anul trecut, Cosmin Olăroiu.

Sportul care l-a făcut pe Cosmin Olăroiu să uite de fotbal. „E fascinant, abia aştept să ajung la antrenament. Nu credeam că există un sport atât de profund, de analitic” VIDEO

Cosmin Olăroiu antrenează pe Sharjah, salariul său şi al staff-ului pe care îl conduce fiind de ordinul milioanelor de dolari. Românul a semnat un contract pe două stagiuni cu echipa care se află în propietatea guvernatorului emiratului Sharjah, Sultan bin Muhammad Qasimi. De-a lungul carierei, Cosmin Olăriu a mai antrenat în Arabia Saudită şi China, fiind unul dintre cei mai bine plătiţi tehnicieni din zonele respective.

Ceasul de peste 150.000 de euro care i-a fost furat lui Cosmin Olăroiu în Italia a fost recuperat în Dubai