Cosmin Olăroiu, scandal uriaş, e la un pas să fie DAT AFARĂ. L-a JIGNIT pe conducătorul Dubaiului

Cosmin Olăroiu, antrenorul lui Al Ahli, este acuzat că l-a sfidat pe şeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vice-preşedintele Emiratelor Arabe Unite şi, totodată, conducătorul din Dubai.

20 mai 2014, 07:38
Cosmin Olăroiu, scandal uriaş, e la un pas să fie DAT AFARĂ. L-a JIGNIT pe conducătorul Dubaiului

Al Ahli, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, a pierdut finala Cupei Preşedintelui, meci disputat în faţă celor de la Al Ain. Jurnaliştii arabi, citaţi de ziare.com, spun că Olăroiu ar fi refuzat să vină la festivitatea de premiere. Cel care a oferit medaliile a fost nimeni altul decât şeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum. Oli şi-a trimis secundul în locul sau, pe Cătălin Necula, care a susţinut şi conferinţă de presă.

Considerat o jignire şi un afront adus vice-preşedintelui, gestul lui Olăroiu i-a deranjat tare de tot pe arabi. Cei de la Al Ahli spun însă că forţele de ordine nu i-au permis lui Oli să ajungă în lojă VIP, acolo unde avea lor ceremonia.

Chiar daca Al-Ahli i-a luat apărarea într-un comunicat oficial, publicaţia Sport Akhbar anunţă ca românul este la un pas de demitere.

Citeşte şi Olăroiu a petrecut Paştele la TRIBUNALUL din ABU DHABI. Acuze GRAVE ale ARABILOR

Cosmin Olăroiu ar putea fi dat afară de la Ahli pentru gestul său, iar  jurnaliştii de la Goal.com, versiunea în limba arabă au scris despre problemele antrenorului român: „Trebuie menţionat că numele lui Olăroiu a fost asociat cu o mulţime de scandaluri. A plecat de la Al-Ain înainte să i se încheie contractul, iar apoi şi-a atacat fostul club, cazul ajungând în instanţele civile din Emirate„.

Vezi şi IMAGINI FABULOASE. Cosmin Olăroiu, DEZLĂNŢUIT după al treilea titlu în Emirate. VIDEO