Cosmin Seleși i-a luat locul lui Cabral. Ce emisiune va prezenta la Pro TV: „Am aşteptat mult timp acest moment”

Cosmin Seleși i-a luat locul lui Cabral. Fostul prezentator de la "Te cunosc de undeva" a părăsit Antena 1 după mulți ani în care i-a fost "casă". Și mai uimitor este că a venit la trustul rival, unde va prezenta emisiunea "Batem palma?"

05 dec. 2022, 12:23
Cosmin Seleși i-a luat locul lui Cabral. Ce emisiune va prezenta la Pro TV: „Am aşteptat mult timp acest moment”
Cosmin Seleși i-a luat locul lui Cabral

Cosmin Seleși i-a luat locul lui Cabral. Emisiunea „Batem Palma?”, în care răspunzând la o întrebare aparent simplă concurenţii ar putea obţine o sumă importantă de bani, începe din 12 decembrie la Pro TV.

Cosmin Seleși i-a luat locul lui Cabral

Programul, prezentat de Cosmin Seleşi, va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 18.00, în locul emisiunii „Ce spun românii”, prezentată de Cabral. Vor fi 24 de concurenţi şi 24 de cutii roşii care ascund sume de la 1 ban la 100.000 lei.

Am aşteptat mult timp acest moment să vă pot spune că au mai rămas doar câteva zile şi ne vedem! Sunt foarte încântat că vom fi alături de cei de acasă de luni până vineri şi sper să vă aducem relaxarea atât de necesară după o zi încărcată. Veţi face cunoştinţă cu nişte concurenţi extraordinari şi am siguranţa că îi veţi îndrăgi din prima clipă. Despre Batem Palma? vă mai spun doar atât: o să vă treacă prin toate emoţiile şi o să vă lase cu un zâmbet larg pe faţă. Ne vedem pe 12 decembrie!„, spune Cosmin Seleşi.

Citește și: Cosmin Seleşi, dezamăgit de preţurile de pe litoralul românesc: „Nu-mi permit să mă duc la mare la noi”

Fiul lui Cosmin Seleşi, diagnosticat greşit cu sindromul Down

Actorul și soția lui au doi copii superbi, Ana Ilinca și Tudor Nicolae, blonzi amândoi, iar tatăl lor, din când în când își surprinde fanii de pe conturile de socializare cu fotografii de-ale lor.

Pentru că era destul de agresiv cu colegii de la grădiniţă, actorul și-a dus fiul la psiholog de la vârsta de 3 ani și jumătate. „Am mers cu el la psiholog de la trei ani jumătate, pentru că bătea copiii și nu mă înțelegeam cu el. Bătea copiii la grădiniță. Am fost la cineva și un psiholog mi-a zis: Vezi că are sindromul Down și să mă duc cu el la psihiatru.

M-am dus la grădiniță, i-am spus directoarei și ea a zis: Poftim? Nu există așa ceva. Tudor? Nu. Eram terminat.

Mi s-a schimbat viața total după ce a venit Tudor pe lume. În momentul ăla am cunoscut un sentiment de iubire pe care nu-l mai cunoscusem niciodată în viața mea. Este în continuare din ce în ce mai mult.

După care a venit Ilinca pe lume, am fost doborât de ea. Îl iubesc pe Tudor de mor, dar Ilinca este ceva.. mă sperie gândul că peste cinci ani va fi altfel.

Tudor e foarte sensibil, e un om tare bun. Într-un cantonament, unul din gașcă l-a agresat. Atunci mi-a zis: Tata, nu pot să-ți spun. Ei sunt prietenii mei și le fac rău.

Ilinca e mai hotărâtă. Am reușit să-i creștem pe amândoi astfel încât să înțeleagă ce se poate și ce nu se poate, Tudor se mai supără, dar Ilinca dacă vrea să obțină ceva cu adevărat, o să obțină. Ea e mai bătăioasă, se joacă doar cu băieți, face karate”, i-a povestit Cosmin Seleși lui Cătălin Măruță.