Cosmin Seleşi trădează Antena 1. Cu ce post TV și pentru ce emisiune negociază

Cosmin Seleşi pare decis să plece de la Antena 1 și a demarat negocierile ci rivalii de la Pro TV. Emisiunea pe care ar urma să o prezinte din toamnă se numeşte "Batem palma?".

26 iul. 2022, 10:02
Cosmin Seleşi trădează Antena 1. Cu ce post TV și pentru ce emisiune negociază
Cosmin Seleşi pleacă de la Antena 1

Cosmin Seleşi pleacă de la Antena 1. Actorul nu ar fi la prima aventură la Pro V, deşi puţină lume mai ştie că jucat câțiva ani chiar și în serialul „La Bloc”. Vedeta ar putea reveni din toamnă în calitate de prezentator al emisiunii concurs „Batem palma?”, care va înlocui show-ului de succes „Ce spun românii”, prezentat de Cabral.

Cosmin Seleşi, dezamăgit de preţurile de pe litoralul românesc: „Nu-mi permit să mă duc la mare la noi”

„Acum sunt acasă, analizez ofertele. Da, am prezentat în locul lui Cătălin Măruţă, dar momentan nu ştiu nimic sigur despre ce voi face în televiziune. Sigur este că am început să am concerte cu Cosmin Seleşi Band şi că abordăm un repertoriu interesant de muzică românească, piese pe care nu s-a gândit nimeni să le folosească în concerte şi să le readucă la viaţă.În plus, am început să facem filme cu Alin Panc şi Văru Săndel, aşa că avem multe proiecte la care vom lucra. Este important că avem treabă. Mă vedeţi deocamdată pe Netflix, în „Pup-o, mă, 2″ şi la teatru”, a declarat Cosmin Şeleşi pentru Click!.

Fiul lui Cosmin Seleşi, diagnosticat greşit cu sindromul Down: „Bătea copiii și nu mă înțelegeam cu el”

Actorul a primit o ofertă de colaborare din partea managerului Teatrului Muzical Ambasadorii: „De ce Teatrul Muzical Ambasadorii? Pentru că este un teatru tânăr, din punctul meu de vedere, e un teatru muzical, e o provocare pentru mine. Cred că arta spectacolului poate fi dusă și exploatată la maxim, atât timp cât ai în teatru și coregrafi, balerini, interpreți, cântăreți, și actori. Eu cred că împreună vom face niște proiecte minunate. Să ne ajute bunul Dumnezeu să scăpăm de pandemie odată și să se întoarcă încet, încet publicul în sala de teatru. Împreună, cred că o să oferim tuturor spectatorilor care vor veni la noi la teatru spectacole minunate și pline de magie, magia teatrului”.