Cosmina Adam s-a măritat cu alesul inimii ei, Claudiu Matei. Cum arată fosta asistentă de la Acces Direct în rochie de mireasă

Cosmina Adam s-a măritat cu alesul inimii ei, Claudiu Matei, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au logodit de Paște, după 4 luni de relație. Astăzi, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar de la marele eveniment nu au lipsit nume sonore din showbiz-ul românesc.

11 nov. 2023, 22:42
Cosmina Adam s-a măritat cu alesul inimii ei, Claudiu Matei. Cum arată fosta asistentă de la Acces Direct în rochie de mireasă

Cosmina Adam s-a măritat cu alesul inimii ei, Claudiu Matei. Pe rețelele sociale, au apărut și primele imagini de la fericitul eveniment, fosta asistentă de la „Acces Direct’ a ales să poarte o rochie simplă, albă, care să îi pună în evidență formele perfecte. La eveniment au participat nume sonore din showbiz, Mirela Vaida fiind una dintre ele.

Citește și: Mirela Vaida și Acces Direct își iau la revedere de studiourile Antena Stars. Ce se va întâmpla de acum cu prezentatoarea TV

Cosmina Adam s-a măritat cu alesul inimii ei, Claudiu Matei

La scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie, Cosmina Adam a oferit câteva declarații despre emoționantul moment. Fosta asistentă TV a descrie cererea ca fiind un moment la care nu se aștepta și pe care nu îl va uita niciodată.

A fost un moment pe care nu o să-l uit niciodată. Nu mă așteptam, totul a fost așa, pe șoc, cum s-ar spune. S-a întâmplat chiar în ziua de Paște. Noi am ajuns la Budapesta și voiam să mergem la o cafenea celebră.

Am intrat acolo, ne-am așezat la o masă, am mâncat și am băut o cafea și oamenii care merg acolo pot să meargă și prin cafenea să facă poze. Ne-am dus să facem poze ca turiști și după am mers înapoi la masă, iar la 30 de minute logodnicul meu a zis că nu i-am făcut nicio poză bună”, a povesit Cosmina Adam, pentru Spynews.ro.