Mirela Vaida și Acces Direct își iau la revedere de studiourile Antena Stars. Ce se va întâmpla de acum cu prezentatoarea TV

Mirela Vaida și Acces Direct își iau la revedere de la studiourile Antena Stars. Celebra emisiune care inițial a fost difuzată la Antena 1 și care a fost prezentată și de Simona Gherghe și Cristina Cioran se mută în „casă nouă”.

RomaniaTV.net
28 iul. 2023, 08:55
Mirela Vaida și Acces Direct își iau la revedere de studiourile Antena Stars. Ce se va întâmpla de acum cu prezentatoarea TV
Mirela Vaida și Acces Direct își iau la revedere de studiourile Antena Stars. Ce se va întâmpla de acum cu prezentatoarea TV

Antena Stars a luat hotărârea de a face o serie de schimbări majore, ceea ce înseamnă că telespectatorii urmează să aibă parte de surprize uriașe. Printre emisiunile afectate de această decizie se  numără și show-ul prezentat de Mirela Vaida. Producțiile postului Antena Stars sunt filmate în prezent la studiourile din Romexpo. Trustul a hotărât acum să își mute cuibul și să transmită din altă parte. Conform informațiilor obținute de Fanatik, spațiile pe care Antena Stars le va elibera urmează să fie preluate de Kanal D2, însă momentan nu este nimic stabilit cu siguranță.

Citește și: Ipostaza scandaloasă în care a fost surprinsă Mirela Vaida. Imaginea pe care ar dori-o ştearsă de pe internet FOTO

Antena Stars va avea deci casă nouă, mutându-se cu toate lucrurile mai aproape de „sora sa” Antena 1, în lumea bună a Bucureștiului, în Pipera. Postul va veni în fața telespectatorilor cu studiouri nou nouțe, iar emisiunea care promite să să șocheze este cea prezentată de Mirela Vaida. Antena Stars are, totuși, și o câteva emisiuni care nu depind de studiourile tv. Postul de televiziune a scos pe piață mai multe reality-show-uri care sunt filmate ori în casele vedetelor protagoniste, ori în alte părți din țară.

Printre acestea se numără „Mămici de pitici cu lipici”, „Fetele lui Tavi” sau „Reală”. Antena Stars a încercat să vină în fața celor de acasă cu tot felul de proiecte. Mai mult, trustul a promovat o serie de vedete precum Amalia Bellantoni sau Brigitte Pastramă, și acestea având propriile lor reality-show-uri.

În afară de Mirela Vaida, de mutarea studiourilor vor fi afectate și vedete ale postului. Printre ele se numără Natalia Mateuț, Andrei Ștefănescu și Cătălin Cazacu. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu platoul show-ului „Mireasa: Capriciile iubirii”, emisiune care a fost prezentată până acum de Gabriela Cristea.

Antena Stars a împlinit pe 9 aprilie 2023 16 ani de existență. Postul s-a lansat sub denumirea de Antena 2, în anul 2007. La începuturi, Antena 2 se prezenta ca un post tv care se axa pe dezbateri sociale, showbiz și documentare. De-a lungul anilor, stația s-a focusat în exclusivitate pe mondenități.

Antena 2 s-a transformat în Antena Stars în luna decembrie 2013, la doi ani după ce a devenit un post monden. Doar că această tranziție nu a fost una ușoară. CNA a respins pe 10 decembrie solicitarea Antenei 2 de a deveni Antena Stars din cauza intenției de a o include pe Bianca Drăgușanu drept una din prezentatoarele principale ale postului. Cei de la Consiliul Național al Audiovizualului au revenit asupra deciziei. Au acceptat, în cele din urmă, noua denumire a postului. Totuși, Antena Stars a trebuit să renunțe la Bianca Drăgușanu pentru a putea să primească avizul CNA.

Citește și: Scandal monstru între vedetele Antenei. Mirela Vaida și Dan Capatos, în plin război? „Eu îmi risc viața și sunt luată la mișto”