Costel Alexe: „PNL a câştigat pentru prima dată în 30 de ani atât Primăria, cât şi Consiliul Judeţean”

Costel Alexe, ministrul Mediului, candidatul liberal la preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi, a spus, după închiderea urnelor, că PNL a câştigat la Iaşi pentru prima dată în 20 de ani, atât Primăria, cât şi Consiliul Judeţean.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 20:58
Costel Alexe: „PNL a câştigat pentru prima dată în 30 de ani atât Primăria, cât şi Consiliul Judeţean”

„Mă bucur foarte mult că PNL a câştigat la Iaşi pentru prima dată în aceşti 30 de ani de democraţie atât Primăria, cât şi Consiliul Judeţean. Aceasta este o victorie nu doar a PNL, ci este mai degrabă o încredere pe care ieşenii şi-o pun în listele consilierilor locali şi judeţeni, primari.

Îi felicit pe toţi primarii din judeţ care şi-au câştigat mandatele astăzi, cred că sutele de consilieri locali şi judeţeni care zi de zi în această precampanie şi campanie electorală au promovat principiile şi programul nostru de guvernare locală şi judeţeană. Vreau să îi asigur pe ieşeni că anii ce vor urma vor fi ani în care împreună cu ei va fi o victorie a judeţului nostru”, a spus Costel Alexe.

Potrivit ministrului, ieşenii au ales şefii administraţiilor locale şi judeţene, în funcţie de proiectele prezentate şi au respins „acest circ politic” făcut de adversarii politici.

EXIT-POLL SOCIOPOL alegeri locale 2020: Nicuşor Dan – 45%, Gabriela Firea – 44%. Candidatul USR-PNL e noul primar al Capitalei