Costel Corduneanu rămâne în închisoare. Cât mai are de executat

Publicat: Miercuri, 13 Mai 2020 08:23 // Actualizat: Miercuri, 13 Mai 2020 08:39 // Sursa: romaniatv.net

Celebrul interlop Costel Corduneanu, care a revenit de curând la numele care l-a consacrat – după ce, o perioadă s-a numit Bogdan Constantin – va rămâne după gratii! Aceasta este decizia pe care magistrații de la Judecătoria Drobeta Turnu Severin au luat-o, după ce liderul clanului Cordunenilor a făcut cerere de eliberare condiționată, conform Cancan.ro.

Costel Corduneanu, celebrul interlop din clanul care a semănat teroare în Iași, nu i-a înduplecat pe magistrați cu motivele inserate în cererea de eliberare condiționată, el executând acum o condamnare de trei ani pentru că a instalat în telefonul soției un program de urmărire de tip keylogger. Astfel, rămâne să-și ducă sentința mai departe, în Penitenciarul Drobeta Turnu Severin.

În motivarea cererii, Corduneanu a arătat că îndeplinește toate condițiile prevăzute în Codul penal, că a executat până în prezent doi ani și 15 zile din totalul de trei la care a fost condamnat și că se află în regim semideschis. De asemenea, el a specificat că a achitat integral toate obligațiile civile constând în cheltuieli judiciare în cunatum de 10.000 lei, că s-a îndreptat și, deci, se poate reintegra în societate.

"Respinge ca prematur introdusă cererea de eliberare condiţionată formulată de persoana condamnată Constantin Corduneanu, deţinut în Penitenciarul Drobeta Turnu Severin. Fixează termen după împlinirea fracţiei obligatorii când poate fi reînnoită cererea sau poate fi formulată propunere de liberare condiţionată", este soluția pe scurt a Judecătoriei Turnu Severin.

"Pentru a fi discutat în comisia de individualizare a pedepselor privind eliberarea condiționată, petentul trebuia să execute un număr de 730 de zile. Or, din actele dosarului rezultă că petentul, până la data de 03.04.2020, a executat efectiv un număr de 493 de zile și 0 zile sunt considerate executate ca urmare a muncii prestate, executând astfel un număr total de 493 de zile.", se mai arată în decizie.

Citeşte şi: S-a aflat unde se ascundea fiul lui Sile Cămătaru, după ce a fost prins de poliţişti

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
beleaua Costel Corduneanu eliberare condiţionată
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8347
RON
12 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H