S-a aflat unde se ascundea fiul lui Sile Cămătaru, după ce a fost prins de poliţişti

Fiul „din flori” al lui Sile Cămătaru, reținut zilele trecute, se aștepta să fie prins de Poliție, dar încerca cu disperare să câștige cât mai mult timp în libertate.

RomaniaTV.net
13 mai 2020, 05:13
S-a aflat unde se ascundea fiul lui Sile Cămătaru, după ce a fost prins de poliţişti

Pentru a nu fi găsit, tânărul Victor Ionuț Vîlcu folosea trei adrese, dintre care una tocmai în județul Dâmbovița, însă, în ultimele luni, începuse să resimtă stresul „statului pe goană”. Îi era din ce în ce mai greu să se întrețină și nu mai avea încredere în nimeni, mai ales că multe persoane din anturajul său aflaseră că este urmărit național.

Citeşte şi: Cum se căieşte Sile Cămătaru în puşcărie, pentru relele comise. O poză cât o mie de cuvinte FOTO

Ca urmare, în ultima vreme, băiatul lui Sile Cămătaru începuse să doarmă în mașină, potrivit Cancan.ro. Era conștient că este încolțit și, spun surse apropiate acestuia, se gândea din ce în ce mai serios să se predea. De altfel, suspiciunile acestuia s-au și adeverit, după ce, în urma unei informații, anchetatorii l-au capturat, în trafic, în timp ce se afla, ca pasager, într-un autoturism cu numere de Germania.

Cine este Victor Ionuţ Vîlcu?

Născut dintr-o relație extraconjugală a temutului Vasile Balint, alias Sile Cămătaru, tânărul Victor Ionuț Vîlcu a preluat numele mamei, dar obiceiurile părintelui său. Ca urmare, băiatul lui Sile s-a apucat de infracțiuni asociate criminalității organizate, cum sunt traficul de droguri și traficul de persoane, motiv pentru care s-a și ales cu o condamnare definitivă de 12 ani și 8 luni.

Pe lângă acest lucru, Vîlcu obișnuia să conducă și fără permis, situație în care, la sfârșitul anului trecut, a accidentat grav o persoană în vârstă care traversa pe o trecere de pietoni din București și a fugit de la locul faptei.