Eveniment major în lumea interlopă: Costel Corduneanu s-a căsătorit. Soţia sa este mai tânără cu 20 de ani

Costel Corduneanu (53 de ani) și Grațiela (33 de ani) au făcut cununia civilă doar în prezența rudelor și a câtorva prieteni apropiați. Liderul Clanului Corduneanu a preferat un eveniment discret,de la care a lipsit tocmai fratele lui, zis "Beleaua", aflat în arest preventiv, într-un dosar legat de înșelăciuni imobiliare în valoare de 2,2 milioane euro.

09 iun. 2023, 22:03
Eveniment major în lumea interlopă: Costel Corduneanu s-a căsătorit. Soţia sa este mai tânără cu 20 de ani
Eveniment major în lumea interlopă: Costel Corduneanu s-a căsătorit. Soţia sa este mai tânără cu 20 de ani

Eveniment major în lumea interlopă: Costel Corduneanu s-a căsătorit. Adrian „Beleaua” Corduneanu, a fost plasat acum câteva zile în arest la domiciliu. În schimb, la primărie a fost prezentă soția acestuia, Ramona, supranumită „Diamantul Roz”. Și aceasta este cercetată în același dosar, însă se află sub control judiciar. Nici noua doamnă Corduneanu nu a fost scutită de probleme penale. În noiembrie 2022, Grațiela a fost plasată sub control judiciar, fiind cercetată pentru instigare la șantaj, într-un dosar de cămătărie.

Citeşte şi: Cum au vrut cei mai de temut interlopi să scape de pușcărie. Costel Corduneanu și Emi Pian au luat numele soțiilor

Costel Corduneanu a fost eliberat din închisoare în anul 2020 și a promis că își va trece toate afacerile în legalitate, după modelul Nuțu Cămătaru. „Am făcut vreo șase ani de pușcărie, în total. Nu am făcut mult, dar îmi ajunge. Gata. Nu mai vreau. Am o vârstă. Eu vreau să mă apuc de scris, să ies din lumea asta. Vreau să scriu o carte despre viața mea, una despre justiție și una despre penitenciarele din România”, a declarat Costel Corduneanu pentru Fanatik.

Citeşte şi: Legătura neştiută dintre Andra şi soţia lui Adrian Corduneanu. „Beleaua” nu-şi mai încape în piele de bucurie

Liderul Clanului Corduneanu a dezvăluit că a avut probleme de sănătate și că a suferit inclusiv o intervenție chirurgicală la inimă. De altfel la sfârșitul anului trecut, atunci când polițiștii au efectuat percheziții în dosarul ”Las Vegas”, cel mai mare dintre frații Corduneanu era plecat la o clinică din Germania.

Costel Corduneanu este la a doua căsătorie, după cea cu Alina Bogdan, de care a divorțat în 2011, după zece ani de relație.