Costel Corduneanu şi-a încheiat abia după 10 ani socotelile cu fosta soţie. Cei doi au făcut partajul, ce a avut de împărţit interlopul cu Alina

Costel Corduneanu, șeful temutului clan care îi poartă numele şi care controlează zona Iașiului, și-a împărțit averea cu fosta soție, de care a divorțat în 2011.

20 nov. 2021, 09:01
Costel Corduneanu şi-a încheiat abia după 10 ani socotelile cu fosta soţie. Cei doi au făcut partajul, ce a avut de împărţit interlopul cu Alina

După ce Costel Corduneanu a fost eliberat din închisoare, acesta a decis să-şi pună ordine în în viaţă şi să încheie socotelile cu fosta soţie, Alina Bogdan, de care a divorţat în urmă cu zece ani, în 2011 Astfel, cei doi au finalizat partajul, după cum scrie WoWbiz.ro.

Astfel, în urmă cu câteva zile o instanță din Iași a decis ca toate bunurile obținute în timpul căsătoriei celor doi să-i rămână lui Costel Corduneanu.

Singurul bun declarat în timpul mariajului era un apartament de 109 mp situat pe Șoseaua Niculina din Iași, cu o valoare impozitabilă de aproximativ 60.000 de euro. Imobilul respectiv a fost cumpărat de cei doi în anul 2004, însă Corduneanu a susținut în fața judecătorilor că doar el a contribuit financiar la această achiziție.

Citeşte şi Un apropiat al clanului Corduneanu, arestat pentru trafic de droguri. Gelu Junică este liderul celei mai mari reţele de traficanţi

După divorţul din 2011, Alina Bogdan s-a mutat în SUA. Ea a transmis prin intermediul unei declarații pe proprie răspundere dată la Ambasada României la Washington că nu are nici un fel de pretenție asupra apartamentului din Iași. În consecinţă, partajul s-a încheiat după doar două ședințe de judecată. Hotărârea nu este, totuși, definitivă și poate fi atacată în 30 de zile de la comunicare, însă cel mai probabil, acest lucru nu se va întâmpla.

Costel Corduneanu și Alina Bogdan s-au cunoscut la Paris în anul 2001, când ea avea doar 17 ani. Iubirea lor s-a încheiat cu un mare scandal, în 2011, în care ea l-a acuzat pe el de sechestrare iar el a spus despre ea că face videochat. Într-un final, Alina a fugit de acasă și nu s-a mai întors.

Citeşte şi Adrian Corduneanu: „Oricând, oriunde şi cu oricine sunt pregătit să lupt”