Costel Gâlcă, prima reacţie după STEAUA – CHIAJNA 2-2

Costel Gâlcă nu şi-a ascuns dezamăgirea după Steaua - Chiajna 2-2, echipa sa ratând ocazia de a reveni pe locul 1 în Liga I.

10 mai 2015, 20:40
Costel Gâlcă, prima reacţie după STEAUA – CHIAJNA 2-2

„N-am fost agresivi. Le-am spus la pauză să ieșim sus, să facem pressing și să-i nu lăsăm să joace. Dar cred că presiunea de a nu lua gol și-a spus cuvântul. Am fost fără concentrare la un meci atât de important pentru noi. Am înțeles că penaly-ul lor n-a fost, iar la noi a fost dubios. La Toșca n-a fost henț, mingea s-a dus în piept (n.r. – Boldrin a executat lovitura liberă și a înscris golul doi pentru Chiajna). Ne-am creat ocazii de gol, dar n-am marcat. E normal ca suporterii să fie nemulțumiți. Mai bine nu mai reproduc ce le-am zis băieților la vestiare”, a spus Costel Gâlcă.

„Trebuia să câştigăm, dar mai sunt trei meciuri. Sperăm ca şi ASA să mai facă un egal, iar noi să câştigăm tot. Eu sunt încrezător că va fi bine la final”, a mai spus Costel Gâlcă după STEAUA – CHIAJNA 2-2.

CITEŞTE ŞI STEAUA – CHIAJNA 2-2 în etapa a 3-1 din LIGA I. Vezi CLASAMENTUL

„Trebuie să ne refacem şi să câştigăm la Braşov pentru că jucăm iar cu o echipă din subsolul clasamentului”, a mai spus antrenorul celor de la Steaua, care a adăugat_ „Avem nevoie de fani, ama vut, am spus de fiecare dată… Cu fanii poţi câştiga cel puţin două meciuri pe campionat”.