SURVIVOR ROMÂNIA LIVE VIDEO KANAL D 9 IANUARIE 2021. Faimoşi sau Războinici?

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D 9 IANUARIE 2021. Show-ul va începe în această seară, de la ora 20:00 şi va fi difuzat cinci zile pe săptămână, după cum urmează: în fiecare miercuri şi joi, de la 22:30, şi de vineri până duminică, de la 20:00.

09 ian. 2021, 18:48
SURVIVOR ROMÂNIA LIVE VIDEO KANAL D 9 IANUARIE 2021. Faimoşi sau Războinici?
12 Faimoși și 12 Războinici se vor duela în Republica Dominicană

SURVIVOR ROMÂNIA LIVE VIDEO KANAL D 9 IANUARIE 2021. 12 Faimoși și 12 Războinici se vor duela în Republica Dominicană pentru a demonstra milioanelor de fani de acasă cine este mai puternic.

Faimoșii și Războinicii au ajuns în Republica Dominicană și sunt pregătiți să dea tot ce este mai bun pe teren. Au apărut primele imagini din primul episod care urmează să fie difuzat în curând aici

Citeşte şi: Georgiana Lupu de la Survivor România s-a născut la închisoare: „Am furat mâncare”

SURVIVOR ROMÂNIA LIVE VIDEO KANAL D 9 IANUARIE 2021. „Două echipe sunt pregătite pentru a se înfrunta. Curaj, forță și determinare, tot ce au mai bun se pune la bătaie pentru a ajunge în marea finală, în aventura vieții lor! Survivor este o competiție reală, de supraviețuire, unde toate instinctele omenești sunt puse la bătaie! Începe primul joc din Survivor România! Sunteți pregătiți?”, a declarat noul prezentator al competiției Survivor România, Daniel Pavel, potrivit Wowbiz.ro.

SURVIVOR ROMÂNIA LIVE VIDEO KANAL D 9 IANUARIE 2021

Printre cei 12 Faimoși se numără Alexandra Stan, Costi Ioniță și Cătălin Moroșanu, dar și alte nume importante și celebre din România. Toți au făcut promisiunea de a se descurca în Republica Dominicană și au spus că este experiența vieții lor.

Lista completă a Faimoșilor de la Survivor: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Jador, Majda Aboulumosha, Simona Hapciuc, Culiță Sterp, Ana Porgras, Zannidache Edmond, Alexandra Stan, Amna şi Roxana Nemeș.

SURVIVOR ROMÂNIA LIVE VIDEO KANAL D 9 IANUARIE 2021. Încă necunoscuți publicului larg, curajoși și hotărâți în demersul lor, cei 12 Războinici au profesii, povești de viață și preocupări foarte diferite, dar pe toți îi conduce dorința de a demonstra că sunt niște luptători și că merită să se afle la Survivor România sezonul 2.

Cine este Daniel Pavel, noul prezentator

Daniel Pavel este prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor România”, în locul lui Dan Cruceru, care a moderat primul sezon. Emisiunea începe sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul va fi difuzat cinci zile pe săptămână.

Citeşte şi: Imagini cu Faimoşii Survivor 2021. Concurenţii au plecat în Republica Dominicană

Noua vedetă de la Kanal D a fost prezentator al emisiunii „Business On Air”, la Radio France Internaţional, program ce a fost şi premiat de CNA în 2015, şi a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale de infotainment.

Pentru mine, «Survivor România» reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât şi oportunitatea testării unor limite de anduranţă fizică şi psihică, pe care le întâlneşti în viaţă doar dacă ai noroc.

Şi mă refer la noroc aşa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici şi curajoşi. Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, aşa cum s-au obişnuit, oameni cu o ambiţie şi o determinare ieşite din comun.

E un privilegiu pentru mine să fiu alături de aceşti concurenţi, să le observ şi comentez evoluţiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoţiile lor uriaşe”, a declarat Daniel Pavel.