Costi Ioniţă, nominalizat la Premiile Grammy 2012: „Sunt mândru că sunt român” VIDEO

Costi Ioniţă este nominalizat la premiile Grammy din 2012 datorită pieselor "Dame" și "Fired Up" compuse pentru artistul Shaggy. Costi Ioniţă a declarat la România TV că nominalizările la Premiile Grammy 2012 sunt răsplata muncii lui de 14 ani şi că este mândru de faptul că este român.

RomaniaTV.net
08 dec. 2011, 13:46
Costi Ioniţă, nominalizat la Premiile Grammy 2012: „Sunt mândru că sunt român” VIDEO

Costi Ioniţă nu ştie sigur dacă va participa alături de Shaggy la Gala premiile Grammy din 12 februarie 2012, dar îşi doreşte ca una din piesele nominalizate să fie cântată în acea seară.

Costi a mai adăugat că este foarte solicitat în străinătate şi că la noi în ţară prejudecăţile sunt mai presus de orice: „Eu sunt muzician, chiar daca este manea, house, rap, pop, eu fac din inimă, fără să mă gâdesc la bani. Nu e important să fii iubit de oameni ci doar respectat„.

Cheia succesului pentru Costi este „omul propune, Dumnezeu dispune”.

Medic stomatolog de meserie, artistul a fost nevoit să se lase de această profesie de dragul muzicii şi îşi doreşte să fie un exemplu pozitiv pentru cei din jur, să ducă cât mai sus steagul României în lume.

Costi Ioniță este singurul compozitor român din Europa de Est nominalizat la premiile Grammy, iar cele două melodii fac parte de pe  albumul „Summer în Kingston”, pe care Shaggy l-a lansat în această vară și care a fost numărul 1 în vânzări pe iTunes, la categoria reggae.

Nominalizarea este pentru ediţia cu numărul 54 a Premiilor Grammy, eveniment care va avea loc pe 12 februarie la Los Angeles.