Costin, fratele Elenei Gheorghe, s-a căsătorit în weekend. Cine este mireasa Maria Cușu. Imagini inedite de la nuntă

Costin, fratele Elenei Gheorghe, s-a căsătorit în weekend. Fotbalistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Maria Cușu, o prezență necunoscunoscută în showbiz. Cei doi s-au logodit acum câteva săptămâni, iar în urmă cu două zile, a avut loc marele eveniment.

02 oct. 2023, 12:02

Costin, fratele Elenei Gheorghe, s-a căsătorit în weekend. Soarele a reieșit pe strada fotbalistului după un mariaj eșuat. Astfel că la jumătatea lunii august a făcut un pas mare în relație și i-a cerut iubitei sale să îi devină logodnică. La distanță de câteva săptămâni, cei doi au devenit soț și soție, pornind pe același drum.

Citește și: Elena Gheorghe trage un semnal de alarmă: ”Ne comparăm fără să știm”. Cum e afectată vedeta

Costin, fratele Elenei Gheorghe, s-a căsătorit în weekend

Potrivit imaginilor, fratele artistei a ales să poarte în ziua cea mare un costum negru, simplu, asortat cu o cămașă alba și papion, în timp ce aleasa inimii sale a îmbrăcat o rochie albă, decoltată, tip sirenă, ce i-a lăsat umerii la vedere și accesorizată cu multe pietre.

Elena Gheorghe și Ana Pîrvulescu, cele două surori ale fostului concurent de la Exatlon, au fost nașele fratelui lor. Cântăreața a purtat o rochie roșie, lungă, accesorizată cu un trandafir din același material. Ana Pîrvulescu a optat pentru o rochie neagră spectaculoasă, semnată de fashion designerul Ana Radu.

Evenimentul a avut loc în Constanța, întru-un local superb, aflat lângă cazinou. Petrecerea a fost una spectaculoasă, unde invitații s-au simțit foarte bine și s-au distrat până dimineața. Elena Gheorghe s-a aflat printre artiștii care au menținut atmosfera la nuntă.

Unul dintre momentele emoționante ale serii a fost atunci când Elena Gheorghe le-a cântat celor doi o piesă care are o mare semnificație pentru fratele ei.

Cine este Maria Cușu, soția lui Costin Gheorghe

Maria Cușu se iubește de mai bine de un an cu Costin Gheorghe, fratele cântăreței Elena Gheorghe. Fostul fotbalist de la Academica Clinceni stă acum la Constanța. Costin Gheorghe, 34 de ani, este un fost fotbalist care a evoluat numai în România. A mai fost căsătorit și a divorțat în urmă cu 5 ani. Are o fetiță, pe nume Ema, din căsnicia cu Adriana.

Bruneta a mai fost căsătorită cu Stelian Carabaș, care a evoluat de-a lungul anilor la Farul, FC Național sau Steaua. Cei doi au divorțat în urmă cu trei ani și au împreună un copil.

Milionarul Dumitru Cușu, tatăl Mariei, are o avere de 30 de milioane de euro. Acesta deține Hotelul Dacia Sud din Mamaia, restaurantul The View (fost Vraja Mării) de pe faleza cazinoului din Mamaia, dar și hotelul Belona din Eforie Nord. Milionarul mai este acționar la Cupa Internațional SRL, firmă ce are ca obiect de activitate închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare.