Elena Gheorghe trage un semnal de alarmă: ”Ne comparăm fără să știm”. Cum e afectată vedeta

Elena Gheorghe este profund revoltată de o problemă care se repetă în mod frecvent. Artista a abordat subiectul comparațiilor făcute între oameni.

03 sept. 2023, 09:37
Elena Gheorghe trage un semnal de alarmă: ”Ne comparăm fără să știm”. Cum e afectată vedeta
Elena Gheorghe trage un semnal de alarmă: ”Ne comparăm fără să știm”. Cum e afectată vedeta

Elena Gheorghe se simte indignată cu privire la o situație care este cât se poate de frecvent întâlnită, motiv pentru care și-a exprimat dezamăgirea pe platformele de socializare. Celebra cântăreață este foarte activă în mediul online, unde împărtășește diverse aspecte legate atât de cariera sa profesională, cât și de viața personală. De această dată, artista a abordat o temă cu care ne confruntăm des în zilele noastre.

Citește și: Elena Gheorghe dă din casă despre familia ei. Cum își educă copiii: „Au voie doar în weekend”

Elena Gheorghe a abordat subiectul comparațiilor făcute între oameni și a subliniat că aceste comparații sunt incorecte. Ea a remarcat că oamenii se compara unii cu alții fără să cunoască poveștile individuale ale celor despre care vorbesc.

Comparațiile sunt nedrepte. Comparăm ce vedem mai rău la noi cu ceea ce vedem bun la alții. Ne comparăm fără să știm povestea întreagă a celorlalți”, a spus cântăreața pe Instastory.

Elena Gheorghe, detalii despre relația cu soțul ei

Cântăreața are o relație cu Cornel Ene de 18 ani, iar cei doi sunt căsătoriți de 12 ani și au doi copii. Cei doi se înțeleg foarte bine, dar artista a recunoscut că mai există și tensiuni în relația lor.

În general, cei doi se ceartă pe teme profesionale, deoarece lucrează împreună și se întâmplă să aibă păreri diferite. Întotdeauna își susțin ideile, așa că pot apărea tensiuni.

“Discuțiile noastre aprinse se iscă pe teme profesionale. Amândoi ne susținem mereu ideile și câteodată ies scântei”, a declarat Elena Gheorghe pentru ciao.ro.

Atunci când se află acasă, artista și soțul ei nu discută despre viața profesională pentru a nu apărea aceste tensiuni. Atunci când au certuri, cei doi așteaptă ca starea neplăcută să treacă, după care discută totul cu calm.

“Comunicăm foarte bine, iar când unul dintre noi este nervos, celălalt îl lasă să se calmeze, apoi vorbim pe îndelete”, a mai spus Elena Gheorghe pentru sursa menționată.

Citește și: Panică uriașă pentru Elena Gheorghe! Artista a fost nevoită să își ducă fiica de urgență la spital