Mona Dansatoarea, despre ultima întâlnire cu Mărculescu: „Mergea la salon, arăta bine, întinerise frumos. Chiar am sărit pe el” VIDEO

Mona Constantinescu, cunoscută în lumea mondenă ca Mona Dansatoarea, este ultima persoană cu care Costin Mărculescu a vorbit la telefon înainte de a deceda. Într-o intervenţie la România TV, tânăra a povestit că, înainte să moară, era foarte bine-dispus, avea planuri pentru viitorul apropiat, printre care o vizită în America, şi nu se plângea de lipsa banilor.

RomaniaTV.net
12 iun. 2020, 11:02
Mona Dansatoarea, despre ultima întâlnire cu Mărculescu: „Mergea la salon, arăta bine, întinerise frumos. Chiar am sărit pe el” VIDEO

Mona Dansatoarea a povestit că a vorbit cu Costin duminică noapte, pe 7 iunie, cu trei zile înainte ca acesta să moară. Costin plănuia să-i facă o programare la un salon de înfrumuseţare.

A vorbit cu el duminică noaptea. Mi-a scris lung: Monaaa, îi scriu Simonei să mergem să ne aranjăm, să ne facem frumoşi. Eu aşteptam răspunsul lui ca de obicei (referitor la programarea la salon – n.red.), dar nu mi-a mai scris. Nu am dat importanţă pentru că ştiu că are treabă şi după ce îşi face treaba, mă sună„, povesteşte Mona.

De asemenea, Costin Mărculescu discuta cu Mona planuri de viitor. Voia să meargă în America în viitorul apropiat. 

Înainte să moară, m-a sunat că e bine, să se termine pandemia şi mergem la spectacole, să vedem cum facem cu viza că voiam să mergem în America„, relatează femeia.

Citeşte şi Dana Budeanu, dosar penal la trei luni de când incita bărbaţii să bată îşi bată partenerele. Clipul a dispărut, azi, de pe Youtube

Mona Dansatoarea spune că Mărculescu nu i s-a plâns de faptul că ar avea probleme cu banii.

Nu mi s-a plâns că nu are bani, era un om pozitiv, mereu vedea partea plină„, mai spune dansatoarea.

Mona povesteşte că „Marcu” era un om care avea grijă de el, foarte preocupat de felul în care arată. Cei doi s-au văzut ultima dată înainte de pandemie. Şi atunci au vorbit despre planurile lui de viitor, în special despre cartea pe care urma să o lanseze.

Înainte de pandemie, mergea la clinică. Era frumos, arăta bine, avea un trening, întinerise foarte frumos. Era parfumat, chiar am sărit pe el, i-am zis: Ce frumos eşti„, povesteşte Mona. 

Costin nu i s-a plâns Monei recent că ar avea probleme cu banii sau datorii la întreţinere, deşi, cu alte ocazii, i se confesa în astfel de situaţii.

În trecut îmi spunea că a avut probleme, mi-a spus că făcea cumva spectacole şi că nu a mers. Îmi zicea că l-a păcălit, dar nu ştiu cine, tot cineva de la noi din showbizz, chiar l-a şi înjurat, dar nu ştiu despre cine era vorba. În drum spre casă de la clinică, dansam pe ABBA, lui îi plăcea foarte mult ABBA„, precizează tânăra.