Costume ca din Star Trek pentru însoţitorii de zbor. Cum îşi protejează companiile angajaţii, împotriva coronavirusului FOTO

Compania low-cost AirAsia a introdus echipamente de protecție personală (PPE) pentru însoţitorii de zbor, acestea urmând să fie purtate pe măsură ce în următoarele zile zborurile se vor relua în următoarele zile.

27 apr. 2020, 15:32

Noile şi originalele costume anti-COVID-19 au fost concepute în colaborare cu designerul filipinez Puey Quinones şi au fost lansate la sfârşitul săptămânii trecute, în timpul unui zbor de la Bangkok la Manila. Combinezoanele, care poartă semnătura companiei aeriene, au fost aprobate înclusiv de Departamentul de Sănătate al Filipinelor. Însoțitorii de zbor vor fi obligați să poarte aceste costume pe toate zborurile interne și internaționale.

Citeşte şi Pieţele de animale, deschise în plină pandemie. Imaginile provoacă fiori şi în vremuri normale FOTO

Potrivit contului de Instagram al lui Puey Quinones, designer care îşi are reşedinţa la Los Angeles, acesra a fost foartre ocupat în ultimele săptămâni să proiecteze și să producă costume PPE şi pentru spitale, dar şi pentru alte diverse companii.

Pe 17 aprilie, AirAsia a anunțat că va reîncepe zborurile interne, începând cu Malaezia, de miercuri 29 aprilie, urmată de Thailanda (vineri, 1 mai), India (4 mai), Indonezia (7 mai) și Filipine (mai 16), sub rezerva aprobării zborurilor de către autorități.