Controversa uriaşă legată de testamentul lui Alexandru Arşinel. Cum se împarte, de fapt, averea

Alexandru Arșinel a murit, joi, 29 septembrie 2022, iar familia va împărți averea uriașă lăsată în urma sa de marele artist.

01 oct. 2022, 09:52
Controversa uriaşă legată de testamentul lui Alexandru Arşinel. Cum se împarte, de fapt, averea
Cotroversa uriaşă legată de testamentul lui Alexandru Arşinel. Cum se împarte, de fapt, averea

Cotroversa uriaşă legată de testamentul lui Alexandru Arşinel. Potrivit primelor informaţii din anturajul familiei, actorul nu avea testament, astfel că, pentru îpărţirea averii se va aplica legea moștenirii din Codul Civil, scrie Cancan. Actul normativ prevede că fiecare succesor va primi o cotă parte astfel: soția sa, Marilena, va primi 25%, iar restul de 75% se împarte, în mod egal, între cei doi copii, Bogdan și Cristian, care vor primi câte 37,5% din averea lui Alexandru Arșinel.

Călin Geambaşu l-a făcut praf pe Alexandru Arşinel. Ce a putut să spună după moartea artistului

Conform ultimei declarații de avere, artistul deținea două terenuri la Sinaia și Crevedia și o cotă parte la alte două terenuri din Dolhasca. Printre proprietăți se numără și vila de lux pe care o are în stațiunea 2 Mai, cu o capacitate maximă de opt persoane, un apartament în Capitală, trei case de vacanță. De asemenea, actorul avea și o mașină Toyota, dar și 12 depozite bancare, nouă în lei, două în euro și unul în dolari.

Cum l-a jignit Mihai Bendeac pe Alexandru Arșinel, în urmă cu 5 ani: „Meschin, cu mentalitate slinoasă, submediocru!”

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani, după ce în ultima perioadă suferea de multiple afecțiuni, printre care se numără problemele cardiace, renale, diabetul zaharat, hipertensiunea arterială. Actorul fusese diagnosticat, încă, din anul 2017 cu stenoză de 70%.