COVID-19. Imagini de neconceput în metroul din Londra. Primarul e acuzat că „aruncă distanţarea socială la gunoi” FOTO

Trenurile de metrou din Londra sunt pline ochi în condiţiile în care frecvenţa circulaţiei lor a fost redusă, iar oamenii merg în continuare la muncă. Printre călători se amestecă însă şi mulţi lucrători cu spray-uri dezinfectate, despre care autorităţile spun că ucid coronavirusul.

RomaniaTV.net
27 mart. 2020, 09:32

Lucrătorii de la metrou care dau cu spray nu sunt priviţi tocmai cu simpatie de călători, care spun că remediul cel mai bun împotriva coronavirusului ar fi ca primarul Londrei, Sadiq Khan, să readucă serviciile de transport la nivel normal.

Mai multe imagini șocante din trenuri şi de pe peron au apărut din nou vineri, din cauza faptului că există un număr insuficient de garnituri pentru care să-i ducă pe oameni la serviciu, între aceştia medici din prima linie, care salvează vieţi. Pe unele linii, oamenii au aşteptat chiar şi 20 de minute venirea unui tren, deşi era oră de vârf, relatează Daily Mail. }n mod normal, timpul de aşteptare este ăntre 3 şi 5 minute.

Mesajele critice la adresa autorităţilor nu au întârziat să apară şi mulţi îl acuză pe primarul Sadiq Khan că „aruncă la coş distanţarea socială”. Primarul Londrei, care a stârnit furie și l-a sfidat pe premierul Boris Johnson prin reducerea numărului de trenuri de metrou, este acuzat că „riscă vieți” din cauza condițiilor existente în momentul de faţă.