Cozi uriaşe la telegondola din Poiana Braşov, la început de săptămână

Cozi uriaşe la instalaţiile pentru transportul pe cablu din Poiana Braşov în prima zi a săptămânii. Sute de turişti, printre care foarte mulţi copii, s-au înghesuit pentru a urca pe pârtii.

02 feb. 2021, 15:32
Cozi uriaşe la telegondola din Poiana Braşov, la început de săptămână
Cozi uriaşe la telegondola din Poiana Braşov. FOTO: Meteoplus

Cozi uriaşe la telegondola din Poiana Braşov. Totuşi, numărul turiştilor la acest început de săptămână nu a fost cu mult mai mare decât zilele trecute, însă copiii au profitat din plin de cele câteva zile care le-au mai rămas din vacanţă, astfel încât numărul acestora a crescut considerabil faţă de zilele trecute.

De dimineață a fost coadă mare. E vorba de sute de turiști. După ora 13:00, situația s-a mai liniștit”, a precizat reprezentatul unui operator pe cablu din Poiană pentru Libertatea.

A fost aglomerație, dar nu peste cotele de până acum. Am constatat că sunt mai mulți copii. Deoarece sunt mulți turiști, au fost suplimentate efectivele de jandarmi și pe vârf. Nu au fost semnalate incidente majore”, a completatpurtătorul de cuvânt al IJJ Brașov, plutonierul adjunct Ion Zaharia, potrivit aceleiaşi surse.

Cozi uriaşe la telegondola din Poiana Braşov

Imaginile aglomeraţiei au fost postate pe pagina de Facebook Meteoplus.

Aglomeraţie la Muzeul Antipa din Capitală. Zeci de părinţi şi copii stau la coadă, fără să respecte regulile de distanţare

Oamenii s-au îmbulzit, însă, nu doar la schi, ci şi în Capitală, la unul dintre principalele muzee, Antipa. Chiar vizavi de sediul Guvernului, zeci de oameni au format cozi uriaşe şi nu au mai ţinut cont de regulile de distanţare. La fel de aglomerat a fost şi la Dino Park, din dreptul Muzeului de Geologie, unde zeci de părinţi însoţiţi de copii s-au îmbulzit ca să vadă creaturile terifiante.

Chiar dacă erau însoţiţi de copii, părinţii par a fi uitat de regulile de distanţare impuse pentru a fi limitată răspândirea noului coronavirus. S-au îmbulzit şi au aşteptat minute în şir pentru a putea intra la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

La fel de aglomerat a fost şi la Dino Park, parcul cu dinozauri situat în apropierea Muzeului de Geologie din Piaţa Victoriei. Regulile anti-COVID par să fi fost date uitării şi aici pentru că zeci de părinţi şi copii au venit să vadă creaturile terifiante care au dispărut de pe Pământului în urmă cu milioane de ani.

Citeste si Coadă de sute de persoane pentru burgeri gratis, în centrul Capitalei